Witamy na bazarku w KANCIAPKOWIE!Pierwszym gościem Kanciapkowa jest Frania
viewtopic.php?f=1&t=125020Dziś miała robione testy paskowe - podwójnie wykonany test na FIV wyszedł niepewny. Aby mieć 100% pewności czy Frania jest chora czy zdrowa musimy wykonać test PCR, którego koszt to ok. 200zł (w zależności od ilości próbek wysyłanych do Niemiec). Ponieważ natenczas już się spłukałam, postanowiłam zrobić na ten cel bazarek

Wszelkie nadwyżki bazarkowe jeśli takie będą pójdą na konto przyszłego DT Frani (jeśli się takowy dla niej znajdzie).
Cena wywoławcza każdego kompletu to 20zł, licytacja trwa do piątku (18.03.2011) do godziny 22:00 czasu forumowego. Do wylicytowanej kwoty należy doliczyć 4zł kosztu przesyłki (list polecony ekonomiczny). Zdjęcia to miniaturki - po kliknięciu otwierają się w pełnym rozmiarze.

Białe perełki, małe, przekładki posrebrzane z cyrkoniami, kulki metalowe w kolorze srebrnym, srebrne bigle

Licytuje

Brązowe perełki, małe, pomiędzy kryształek Swarovski, bigle srebrne pozłacane

Licytuje

Grafitowe perełki, duże, przekładki pozłacane z cyrkoniami, kulki metalowe w kolorze srebrnym, bigle srebrne

Licytuje

Jasnozielone kwadraty Swarovski, średnie, sztyfty i baranki srebrne
SPRZEDANE
Licytuje

Dagmara-Olga za
20zł 
Jasnozielone (taki jasny turkusik) pastylki Swarovski, małe, żmijka i bigle srebrne
SPRZEDANE

Licytuje

poszły po zakończeniu bazaru na prezent do mojej kuzynki

Jasnobłękitne pastylki Swarovski, małe, żmijka i bigle srebrne
SPRZEDANE

Licytuje

Carmen201 za
20zł 
Jasnoróżowe (jaśniejsze niż na zdjęciu) pastylki Swarovski, małe, żmijka i bigle srebrne
SPRZEDANE

Licytuje

Michasia6 za
20zł
ZAPRASZAMY!