Buli odszedł, Bulinka czeka na DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 20:24 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

CZy oprócz tego czegoś do oczu , kociny sa jakoś jeszcze leczone ? czy potrzebują leczenia , bo rozumiem, że te ogonki i uszka się po prostu goją, lub pogoiły? Bo nie sądzę, że są zostawione same sobie... 8O
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Czw mar 10, 2011 20:57 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Udostępnione na fb :). I z tego co się tam doczytałam - kociaki ogólnie 'niezłe' tylko do 'odchuchiwania' porządnego? I trochę jakby wygląda, że Pani się zainteresowała.. ?
Żeby ich nie rozdzielić :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Pt mar 11, 2011 11:31 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Dla Kociaków :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt mar 11, 2011 12:00 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

tamiss pisze:Dla Kociaków :ok: :ok:

i moje!! :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt mar 11, 2011 22:30 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Do góry ,kochane Bulinki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Anna Kubica

Post » Sob mar 12, 2011 9:30 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

A jak wygląda sprawa ogłoszeń? I czy ktoś ma taką listę portali, które za free i bez rejestracji?
Asiu, bo nie pamiętam, kontakt z fb jest na Ciebie? - odezwała sie może pani, której się tak podobały?

Obrazek

morelowa

Post » Sob mar 12, 2011 12:00 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Dla Bulinków :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob mar 12, 2011 23:07 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:A jak wygląda sprawa ogłoszeń? I czy ktoś ma taką listę portali, które za free i bez rejestracji?
Asiu, bo nie pamiętam, kontakt z fb jest na Ciebie? - odezwała sie może pani, której się tak podobały?

Czy jest jakaś nadzieja dla Bulinków :( :?:
Anna Kubica

Post » Nie mar 13, 2011 9:42 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Właśnie się doczytałam na fb, że Pani, która się interesuje, owszem tak , ale w ostateczności.. :(
To kiedy będzie ta ostateczność :?: Jak koty zaczną chorować? To nie do tej Pani, tylko w przestrzeń :?
Nie umiem robić ogłoszeń, ale mogę spróbować tylko te linki do portali potrzebuję , tak jak napisałam, do takich gdzie nie trzeba się rejestrować [ to kwestia czasu przede wszystkim] . Z wątków wiem, że ktoś robi ale to kosztuje jakieś nie duże pieniądze - moze sie zrzucimy?
Wie ktoś coś :?: :?: :?:

Obrazek

morelowa

Post » Nie mar 13, 2011 9:52 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Zerknij tu:

viewtopic.php?f=1&t=120970&hilit=gdzie+og%C5%82asza%C4%87

Ogłoszenia robi Cat Angel.
viewtopic.php?f=27&t=117559

Pakiet podstawowy bodajże 10 zł.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Nie mar 13, 2011 10:13 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

No, zerknięcie nie wystarczy 8O Pozerkam dłużej,ale później, bo to może być ciekawe. Jak równiez wątek CatAngel.
Teraz - Jeśli to kosztuje 10,- to dlaczego jeszcze nie robimy tych ogłoszeń ???? Ja to zapłacę. Tylko Asia :!: czy można podawać kontakt na Ciebie - tel, mail? I czy się w ogóle zgadzasz na to? Napiszesz do CatAngel, poprosisz o nr konta, wysłanie mi go na pw ? - bo to Ty najwiecej wiesz i sprawę pilotujesz. Jesteś jedyna, która kotki widziała i z tego wynika, że jedyną ich nadzieją :mrgreen: A może ja sie nie doczytałam i są ogłoszenia?

Czy Trzcianka to b. mała miejscowość? Nie da sie tam wygrzebać jakichś wolontariuszy? Nie wierzę, żeby nie było fajnych młodych ludzi...

Obrazek

morelowa

Post » Nie mar 13, 2011 10:14 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

A - dzieki Mulesia :D

Obrazek

morelowa

Post » Nie mar 13, 2011 12:43 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

morelowa pisze:No, zerknięcie nie wystarczy 8O Pozerkam dłużej,ale później, bo to może być ciekawe. Jak równiez wątek CatAngel.
Teraz - Jeśli to kosztuje 10,- to dlaczego jeszcze nie robimy tych ogłoszeń ???? Ja to zapłacę. Tylko Asia :!: czy można podawać kontakt na Ciebie - tel, mail? I czy się w ogóle zgadzasz na to? Napiszesz do CatAngel, poprosisz o nr konta, wysłanie mi go na pw ? - bo to Ty najwiecej wiesz i sprawę pilotujesz. Jesteś jedyna, która kotki widziała i z tego wynika, że jedyną ich nadzieją :mrgreen: A może ja sie nie doczytałam i są ogłoszenia?

Czy Trzcianka to b. mała miejscowość? Nie da sie tam wygrzebać jakichś wolontariuszy? Nie wierzę, żeby nie było fajnych młodych ludzi...

Wiernie kibicuję, tyle mogę! :oops:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon mar 14, 2011 12:30 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Za Bulinki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pon mar 14, 2011 13:16 Re: 2 prawie niewidome odmrożone koty... schronTrzcianka!

Asieńko, napisz jak się miewają Bulinki?
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

[poprzednia][następna]