Marcelek to super alipnista widze

moje kotki dzis tez spedzily caly dzien na slonecznym balkonie

a co do niedzieli zycze Ci udanej zabawy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maciejowa pisze:Dobry wieczór! Od samego rana znowu zajęcia dzisiaj. A to sprzątanie, a to zakupy, gotowanie, spacer itp. A jutro mnie nie ma. Na cały dzień jadę na konwencję fitness. Oko boli. Zapuszczam krople, smaruję maścią. Kontrolę mam umówioną na czwartek. Koty pół dnia dzisiaj na balkonie spędziły przy czym Marceli wiszący na siatce i łapki wyciągający przez oczka, żeby ptaszka pochwycić. A ptaszki jakby się umówiły, chmarami nad nim latały. Aż zaczęłam się zastanawiać czy może na niego polują? Teraz wyczerpany śpi, a ja lecę się przygotowywać na jutro, bo już o 8:15 wyruszam. Mam nadzieję, że baterie w aparacie mi nie padną jak to zwykle bywa... Miłego wieczoru i udanej niedzieli! Moja taka będzie!
trawa11 pisze:maciejowa pisze:Dobry wieczór! Od samego rana znowu zajęcia dzisiaj. A to sprzątanie, a to zakupy, gotowanie, spacer itp. A jutro mnie nie ma. Na cały dzień jadę na konwencję fitness. Oko boli. Zapuszczam krople, smaruję maścią. Kontrolę mam umówioną na czwartek. Koty pół dnia dzisiaj na balkonie spędziły przy czym Marceli wiszący na siatce i łapki wyciągający przez oczka, żeby ptaszka pochwycić. A ptaszki jakby się umówiły, chmarami nad nim latały. Aż zaczęłam się zastanawiać czy może na niego polują? Teraz wyczerpany śpi, a ja lecę się przygotowywać na jutro, bo już o 8:15 wyruszam. Mam nadzieję, że baterie w aparacie mi nie padną jak to zwykle bywa... Miłego wieczoru i udanej niedzieli! Moja taka będzie!
o ,konwencja, a Ty będziesz brała w niej udział? czy tylko jako widz?
Tak czy owak ,życze udanego dnia![]()
![]()
Ciepła pisze:witaj milo Kasiu i chlopaki![]()
Marcelek to super alipnista widze![]()
moje kotki dzis tez spedzily caly dzien na slonecznym balkonie![]()
a co do niedzieli zycze Ci udanej zabawy![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuza i 60 gości