prawie 6 lat
5 lat
Prawie 5 lat
4 lata
Prawie 4 lata
Prawie 4 lata
3 lata
Dalej mi się już pisać nie chce, a wszyscy umieją liczyć...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Marcelibu odpocznij. Zaraz policzę średnią pobuty kotów obecnie u mnie przebywających. Ty tylko potem sprawdzisz.
vega013 pisze:Marylko, a czy ktoś powiedział, że mirka_t przestała wyadoptowywać koty? Być może coś przeoczyłam, bo nie widziałam takiego tekstu. Każdy przecież może się omylić. Czy mogłabyś podać źródło tej informacji?
Marcelibu pisze:Policz te koty, które są teraz u Ciebie - sprawdź ile "tymczasujesz" rezydentów, na które zbierasz kasę. Zresztą już wstawiałam. Policzyłaś to, co Tobie pasuje, czyli przeszłość. Spójrz, co robisz teraz.
Amika6 pisze:mirka_t pisze:Marcelibu odpocznij. Zaraz policzę średnią pobuty kotów obecnie u mnie przebywających. Ty tylko potem sprawdzisz.
Koniecznie, zwłaszcza, że wspierający z zażenowania gdzieś się pochowali
Marcelibu pisze:Tak wiem, kot na tymczasie od 2006 roku to fajna sytuacja! Cokolwiek nie napiszecie - niczego to nie zmieni...
Amika6 pisze:mirka_t pisze:Marcelibu odpocznij. Zaraz policzę średnią pobuty kotów obecnie u mnie przebywających. Ty tylko potem sprawdzisz.
Koniecznie, zwłaszcza, że wspierający z zażenowania gdzieś się pochowali
Marcelibu pisze:Tak, czy inaczej mirka_t nadal trzyma swoje koty w azylu, nie wyadoptowuje ich i nie robi nic, żeby ten stan się zmienił.
Fredziolina pisze:Marcelibu wyluzuj kobieto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 59 gości