Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 16.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 20:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
Marcelibu pisze:Bardzo proszę:
Adopcje:
2005 - 6
2006 - 13
2007 - 18
2008 - 24
2009 - 19
2010 - 17
2011 - 2...

Zagubiła 14 kotów Marcelibu odnaleziona. :ryk:

Sprawdziłam dokładnie linki. Zgubiłam 3 koty w swoich rozliczeniach. Lolek - adopcja w 2008 r., Lila vel Sisi w 2009 r. i Kicia (bo jest dwa razy).
Macie jakiś pomysł, gdzie można wkleić plik Excela lub print screen'a? Na jaki serwer?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob mar 12, 2011 20:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Amika6 pisze:

Marcelibu, specjalnie dla Ciebie link na google do kopii tamtego postu przed dzisiejszą edycją http://webcache.googleusercontent.com/s ... .google.pl

Zauważ, że w treści brakuje linka do 15 części (to co wyjaśniała Ci Angel_)
Kopia jest z 2.03.2011 (dokładne dane nt. kopii na samej górze) więc możesz sobie sprawdzić czy Mirka coś zmieniała w danych, które analizujesz.

I jeszcze malutki zrzut z tej właśnie kopii, by było Ci łatwiej

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Daj znać jakie zauważyłaś różnice w stosunku do aktualnych danych, bardzo jestem ich ciekawa.

Edit: Zmieniłam miniaturkę na czytelniejszy zrzut
I jeszcze raz bo zły link wkleiłam

Wiesz, ja niczego nie zamierzam. Tak samo, jak mirka_t. Po najmniejszej linii oporu. Po tym co dziś napisała - nie chce mi się :x . I nie wiem, kiedy mi się zachce. I porównam wtedy, kiedy będzie mi się chciało: tak samo jak robi mirka_t. Ja też będę pisała na temat mirki_t to, na co mi ochota przyjdzie. I odpowiadała wtedy, gdy mi się zachce. Do tej pory grałam fair, na ile się dało, nawet napisać "przepraszam" potrafiłam. A teraz nic oprócz obrzydzenia. Nic nie muszę.

To jak już Ci się zechce to daj znać co Mirka_t zmieniła (może być na PW) 8)

Co to tego mam zdecydowanie odnienne odczucia :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob mar 12, 2011 20:05 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

BAJKA-BB pisze:
Marcelibu pisze:Bajka-BB nie odpowiedziałaś na moje pytanie z poprzedniej części wątku na temat Twojej reprezentacji lub nie Fundacji Viva! Możesz odpowiedzieć?
Widzę, że w odpowiednich momentach wątku jednak się odnajdujesz?
Odnajduję się wtedy kiedy mam na to czas i ochotę. Niezbyt często, bo za atmosferą magla nie przepadam.

A co do odpowiedzi to chyba czegoś nie rozumiem, bo nie tylko odpowiedziałam, ale Ty tę odpowiedź przeczytałaś: viewtopic.php?p=7198493#p7198493
Jeśli było jeszcze jakieś pytanie w tym temacie to podaj, proszę, linka.

Wstawiam jeszcze raz pytanie, bo odpowiedzi nie mogę znaleźć:
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz elektryzujące posty typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).

To kim jesteś, jeśli nie przedstawicielem Viva!?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze: (...) Wstawiam jeszcze raz pytanie, bo odpowiedzi nie mogę znaleźć:
Pojawiasz się kilkakrotnie w wątku mirka_t i piszesz elektryzujące posty typu: wszelkie uwagi, wnioski i pytania należy kierować na adres Fundacji Viva! email:xxxx@xxx . Taką wstawkę zauważyłam również wtedy, kiedy ja pytałam jak wyglądają rozliczenia z fundacją/cjami. Napisałaś również, że wpłynęły skargi do Viva! w sprawie DT u mirka_t i są rozpatrywane. Nie dziw się więc, że najpierw myślimy, że jesteś przedstawicielem Viva!, a potem, że o to pytamy, skoro tak piszesz i znasz takie szczegóły (to odnośnie do informacji nt. skargi na mirka_t).

Nadal nie widzę pytajnika (?). Możesz pogrubić to zdanie, które jest pytaniem?

EDIT: Nie zauważyłam przed wysłaniem posta, że wyedytowałaś swój post dodając do niego pytanie, którego w poprzednim wątku nie było: viewtopic.php?p=7198493#p7198493
Odpowiem ponownie: jestem takim samym użytkownikiem forum jak każdy. Mam podać dane teleadresowe? Kolor włosów, wzrost, wagę, wiek? Może doprecyzuj o co Ci chodzi :lol:
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 20:15 przez BAJKA-BB, łącznie edytowano 1 raz
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Sob mar 12, 2011 20:10 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Mirka wiedziałam, że dużo kotów wyadoptowałaś, ale że tyle, 113 kotów 8O :piwa:
Mój Guciawski na 73 pozycji :mrgreen:
Kochany Kitusiek :1luvu:

Kitek jest cudnym kocurkiem.
On zasługuje na wspaniałych opiekunów, wiec za owoce rozmowy mocno trzymam :ok:

Za chwile wstawię fotki z ogrodowych szaleństw Guciusia. Mogę, prawda ? 8)
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 20:15 przez Fredziolina, łącznie edytowano 1 raz

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob mar 12, 2011 20:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina 113, bo Elena wróciła, ale kroi się dom dla Bączka jednak dopiero za 2 tygodnie, bo rezydent świeżo zaszczepiony.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob mar 12, 2011 20:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

aha, rozumiem. Domki z ogłoszeń czy z polecenia?

Fredziolina

Post » Sob mar 12, 2011 20:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Sprawdziłam dokładnie linki. Zgubiłam 3 koty w swoich rozliczeniach. Lolek - adopcja w 2008 r., Lila vel Sisi w 2009 r. i Kicia (bo jest dwa razy).
Macie jakiś pomysł, gdzie można wkleić plik Excela lub print screen'a? Na jaki serwer?

https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... li=1#gid=0
Pod tym linkiem jest zestawienie kotów zgodnie z rokiem wyadoptowania.
Zgubiłam 3 koty, co myślę mieści się w granicach +/- 10% pomyłki. Moje ręczne przepisywanie z linków jeszcze nie uporządkowane wg lat jest w porządku, nie brakuje ani jednego kota. Scan w poniedziałek, w domu nie dysponuję skanerem.

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
BAJKA-BB pisze:
Marcelibu pisze:Bajka-BB nie odpowiedziałaś na moje pytanie z poprzedniej części wątku na temat Twojej reprezentacji lub nie Fundacji Viva! Możesz odpowiedzieć?
Widzę, że w odpowiednich momentach wątku jednak się odnajdujesz?
Odnajduję się wtedy kiedy mam na to czas i ochotę. Niezbyt często, bo za atmosferą magla nie przepadam.

A co do odpowiedzi to chyba czegoś nie rozumiem, bo nie tylko odpowiedziałam, ale Ty tę odpowiedź przeczytałaś: viewtopic.php?p=7198493#p7198493
Jeśli było jeszcze jakieś pytanie w tym temacie to podaj, proszę, linka.

Wstawiam jeszcze raz pytanie, bo odpowiedzi nie mogę znaleźć:

To kim jesteś, jeśli nie przedstawicielem Viva!
?

Pogrubiłam.

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:17 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

BAJKA-BB pisze:
Marcelibu pisze: (...) Wstawiam jeszcze raz pytanie, bo odpowiedzi nie mogę znaleźć:

Nadal nie widzę pytajnika (?). Możesz pogrubić to zdanie, które jest pytaniem?

EDIT: Nie zauważyłam przed wysłaniem posta, że wyedytowałaś swój post dodając do niego pytanie, którego w poprzednim wątku nie było: viewtopic.php?p=7198493#p7198493
Odpowiem ponownie: jestem takim samym użytkownikiem forum jak każdy. Mam podać dane teleadresowe? Kolor włosów, wzrost, wagę, wiek? Może doprecyzuj o co Ci chodzi :lol:

OK, jeszcze raz.

Napisałaś, że nie jesteś przedstawicielem Fundacji Viva!, a
Marcelibu pisze:

To kim jesteś - mam na myśli jeżeli nie przedstawicielem Viva! a piszesz takie rzeczy, nawet o skargach na mirka_t, które wpłynęły do Viva!?
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 20:19 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:18 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
Marcelibu pisze:

https://spreadsheets.google.com/ccc?key ... li=1#gid=0
Pod tym linkiem jest zestawienie kotów zgodnie z rokiem wyadoptowania.
Zgubiłam 3 koty, co myślę mieści się w granicach +/- 10% pomyłki. Moje ręczne przepisywanie z linków jeszcze nie uporządkowane wg lat jest w porządku, nie brakuje ani jednego kota. Scan w poniedziałek, w domu nie dysponuję skanerem.

Z wyliczeń wynika, że zgubiłaś 14 kotów i nijak tego nie zmienisz. Nawet wklepanie niedziałającego linka w tym nie pomoże. :lol:
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 20:19 przez mirka_t, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 20:19 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu nie wiem jak Ty liczysz, ale mi na piechotę 113 wyszło.

Fredziolina

Post » Sob mar 12, 2011 20:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Fredzilina każdemu wychodzi 113 tylko nie Marcelibu. Pewnie stosuje "wyższą matematykę". :P
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Sob mar 12, 2011 20:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

U mnie link do pliku działa. Na jaki inny serwer mogę wgrać?

Marcelibu

Post » Sob mar 12, 2011 20:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina pisze:Marcelibu nie wiem jak Ty liczysz, ale mi na piechotę 113 wyszło.

Gdy zobaczysz mój plik - to wtedy sprawdź go z linkami do wątków i kotów. Brakuje tylko 3.

Marcelibu

[poprzednia][następna]