Bolkowa pisze:Napiszę tak: kapusta u mnie czyni cuda, śliwki suszone także, a kapusta kiszona + śliwki suszone to zestaw w-y-s-t-r-z-a-ł-o-w-y.trawa11 pisze:
no to rzeczywiście udał Ci sie ten bigos
no same śliwki suszone mają swoją moc

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bolkowa pisze:Napiszę tak: kapusta u mnie czyni cuda, śliwki suszone także, a kapusta kiszona + śliwki suszone to zestaw w-y-s-t-r-z-a-ł-o-w-y.trawa11 pisze:
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Fantastic![]()
No i ma jeszcze jedną, dopiero co odkrytą przeze mnie, zaletę - odchudza
a skąd wiesz,że odchudza![]()
Po owocach i... bieganiu w jedno miejsce
kociczka39 pisze:Bolkowa pisze:Napiszę tak: kapusta u mnie czyni cuda, śliwki suszone także, a kapusta kiszona + śliwki suszone to zestaw w-y-s-t-r-z-a-ł-o-w-y.trawa11 pisze:
umarłam
kociczka39 pisze:Bolkowa pisze:Napiszę tak: kapusta u mnie czyni cuda, śliwki suszone także, a kapusta kiszona + śliwki suszone to zestaw w-y-s-t-r-z-a-ł-o-w-y.trawa11 pisze:
umarłam
ula-misia pisze:umarłam
tosiula pisze:Bigosowe cuda to u nas i bez bigosuCałe miasto ma grypę jelitówkę. Tylko mój tato jest zdrowy, bo pije super miksturę z czosnku
![]()
cześć
trawa11 pisze:tosiula pisze:Bigosowe cuda to u nas i bez bigosuCałe miasto ma grypę jelitówkę. Tylko mój tato jest zdrowy, bo pije super miksturę z czosnku
![]()
cześć
czesc tosiulka![]()
a coż to u Was, epidemia jakaś
tosiula pisze:Nogrypka szaleje jak pijany zając
u chrześniczki w 3 klasie tylko dwie osoby były dzis na lekcjach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05, zuzia115 i 176 gości