Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Zmieniłam w pierwszym wątku rozpiskę wyadoptowanych. Ogółem wychodzi 113 kotów. Różnice w liczbach w poszczególnych latach, które podałam wcześniej wynikają z powrotów z adopcji.
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:Już pisałam, że nie będę. Nie chce mi się znowu wklejać posta. Chcę pokazać Twoim chórzystkom jak pilnie idzie Ci akcja ogłoszeniowa, związana ze zmniejszeniem Twojego kociostanu.
A co Tobie idzie, bo myślenie na pewno nie idzie.
mirka_t pisze:Marcelibu moja wina, że pokazujesz się jako osoba niezbyt jasno myśląca? Na jakim poziomie mam dyskutować z osobą, dla której problemem było zrozumienie prostego rozliczenia za sterylkę a gdy już to zrozumiała to dalej szła w zaparte, bo ponoć co innego miała na myśli.
Teraz chcesz wyliczać to co skurupulatnie sama zapisuję i nie raz o tych zapiskach wspominałam. Po co się tak błaźnisz?
Marcelibu pisze:....To co napisałam wynikało tylko i wyłącznie z Twoich zapisów w poprzednim wątku. Teraz pierwszy post z tego wątku został zmieniony i ja tego, co podliczyłam na szybko dziś rano nie zamierzam nawet sprawdzać, bo nie mam do czego się odnieść...
mirka_t pisze:Marcelibu pisze:....To co napisałam wynikało tylko i wyłącznie z Twoich zapisów w poprzednim wątku. Teraz pierwszy post z tego wątku został zmieniony i ja tego, co podliczyłam na szybko dziś rano nie zamierzam nawet sprawdzać, bo nie mam do czego się odnieść...
Uparcie twierdzę, że źle wyliczyłaś. Jeśli uważasz, że zmieniłam listę wyadoptowanych w wątku 15 to cofnij się do wątku 14. Tam jest ta sama lista, ale z uwzglednieniem Eleny, która zniknęła z listy w części 15.
Treści wątku 14 nie mogłam zmienić, bo był zablkowany.
Marcelibu pisze:...Może w końcu odpowiesz na temat tego, że część pieniędzy dla Twoich rezydentów, ups "tymczasów" wpływa jednak na prywatne konto. Pamiętasz - Casica sprawdziła. I co? I cisza była... cichutko...
Marcelibu pisze:mirka_t pisze:Marcelibu pisze:....To co napisałam wynikało tylko i wyłącznie z Twoich zapisów w poprzednim wątku. Teraz pierwszy post z tego wątku został zmieniony i ja tego, co podliczyłam na szybko dziś rano nie zamierzam nawet sprawdzać, bo nie mam do czego się odnieść...
Uparcie twierdzę, że źle wyliczyłaś. Jeśli uważasz, że zmieniłam listę wyadoptowanych w wątku 15 to cofnij się do wątku 14. Tam jest ta sama lista, ale z uwzglednieniem Eleny, która zniknęła z listy w części 15.
Treści wątku 14 nie mogłam zmienić, bo był zablkowany.
Dziś o godz.15,17 zmieniłaś treść pierwszego posta z 15. części Twojego wątku, kiedy jeszcze nie był zablokowany.
Na tym kończę dyskusję z Tobą na ten temat. Wyjaśniłam wcześniej dlaczego. Z taką osobą jak Ty nie zamierzam rozmawiać na takim poziomie, jak do przed chwilą. Teraz będzie troszkę inaczej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 119 gości