Srebrna Czarusia ma Dom :) Fotki str.18

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 16:47 Re: Srebrna Czarusia ciągle bez domu.Fotki str.5,8,10,11

anna_s pisze:Śliczna, słodka, przytulaśna, nakolankowa - owszem. A równocześnie ma mega ADHD, wszędzie jej pełno, wskakuje na półki, na szafę, lubi czasem wspinać się po zasłonach. Lubi też pakować się do łóżka, czasem pod kołdrę i grzeje kolana, a czasem na poduszkę i mruczy do ucha. Czyli - kot idealny 8)

tak jak napisałaś - kot idealny :D :D :D :D :D

odpada też problem zasłon bo takich nie posiadamy......... :lol:
przeczytałam dokładnie cały wątek :) nawet dwa razy

a co do transportu to też poszukuję na miarę moich możliwości i znajomości, no i oczywiście jak będzie trzeba zapłacić to mówcie dziewczyny

Wiecie, jakbyście szukali fajnego, zabawowego kociaka do kompletu, to jestem pewna, że któryś z kotów p. Stanisława z mojego banerka będzie się świetnie z nią dogadywał

z tym to pomalutku, bo Mąż to dziwne "stworzenie" jest i trzeba rzeczowe argumenty dzień po dniu podawać, a po kilku sam stwierdzi - Kochanie musimy towarzysza/towarzyszkę dla naszej Niuni (czytaj kota)znaleźć :wink:

a kociaki widziałam i oglądałam na wielu ogłoszeniach, cudne burasy takie jak lubię :lol:
Obrazek

renrew

Od: Wto mar 08, 2011 14:09

Post » Pt mar 11, 2011 18:08 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

anna_s pisze:Jestem, jestem, tylko młyn straszny w pracy. Cieszę się ogromnie z takiego rozwoju sprawy :D
Bardzo proszę Domek o wnikliwe zapoznanie się z charakterem i temperamentem Czarusi :mrgreen: I transportu szukamy. Jak już wspominałam wcześniej, ja mogę dostarczyć Czarę do Krakowa lub Katowic.

Skoro możesz dostarczyć kicię do Katowic to właściwie jesteśmy w domu.
Bo z Katowic to albo mój TŻ ją przywiezie albo alessandra, z tym, że tak się akurat składa, że ani w ten ani w przyszły weekend TŻ nie zjeżdża, ale alessandra jest teraz na Śląsku i w następny weekend też będzie więc na pewno można jakoś się zgrać :D Kazała mi napisać, że ona postara się tak trasę dobrać, żeby jak najkrócej mała była w trasie. Nie musisz jej do Bielska dowozić, myślę, że wystarczyłoby do Katowic - trasa do omówienia.
Zresztą wiem, że podała Wani71 swój telefon więc dogadujcie się już osobiście :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pt mar 11, 2011 18:22 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

alessandra przez Katowice nie przejeżdża, więc nie wiem, czy udałoby się to zgrać.
A jeśli z Twoim Tżetem, to dopiero pod koniec marca i pewnie trzeba dojechać do Katowic w piątek? Nie wiem, czy Ania może pojechać w dzień powszedni.
Gdyby cała sprawa rozegrała się tydzień wcześniej... miałam transport do Wrocławia, jeden do Bielska i jeden do Opola. A teraz nic, ale szukam.
Gdybyśmy mieli sensowny samochód, to mój mąż byłby gotów pojechać do Wrocławia w tą niedzielę, ale jadąc którymkolwiek z naszych czołgów, za podróż płacimy ponad 600zł. To bez sensu.
Obrazek

wania71

Od: Pt maja 19, 2006 17:17

Post » Pt mar 11, 2011 18:31 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Ale alessandra w Katowicach też bywa często, bo jej TŻ tam nieraz jakieś spotkania ma - rozmawiałaś już z nią?

Co do mojego TŻ-ta to kicię można albo w tygodniu dowieźć, wtedy mogłaby u niego te parę dni do weekendu przewaletować albo np. w niedzielę, po południu to wtedy w piątek ją zabierze jak będzie jechał. Akcesoria kociowe ma i suche żarcie też, bo koty z katwoickiego schronu już u niego bywały :D
Wiem, że najlepiej byłoby ją jednym transportem wieźć, ale akurat tak zawsze bywa, że jak potrzeba to transportu akurat bezpośredniego nie ma :roll: No i w sumie akurat trasa Rzeszów - Wrocław też nie jest zbyt popularna :?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Sob mar 12, 2011 11:12 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Przeglądałam wątek transportowy, ktoś tam z Wrocławia i z Sosnowca oferuje transport, ale to są oferty płatne i drogie.
z alessandrą skontaktowałam się na razie pw
Mam nadzieję, że Domek poczeka, aż coś znajdziemy. Uprzedzałam, że transport z Podkarpacia dokądkolwiek znaleźć jest trudno.
Obrazek

wania71

Post » Sob mar 12, 2011 12:40 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Na facebooku odezwala sie dziewczyna, z okolic Rzeszowa - pisze że może pomóc
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Sob mar 12, 2011 12:57 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Nie korzystam z FB. Możesz GuniuP napisać coś więcej?
I jeszcze jedno, czy klatka może jeszcze postać u mnie, jakiś tydzień -10 dni, bo tam są kłopoty z wyłapaniem kocic?
Obrazek

wania71

Post » Sob mar 12, 2011 13:25 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Poproszę te osobę o kontakt.
A klatke trzymaj ile potrzeba :).
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Sob mar 12, 2011 14:05 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Wania masz kontakt na PW.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Post » Sob mar 12, 2011 14:46 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Bardzo dziękuję, zadzwoniłam, bardzo miła osoba, ale niestety, to jakieś nieporozumienie. Pani oferuje pomoc w Rzeszowie i okolicy.
Obrazek

wania71

Post » Nie mar 13, 2011 15:03 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Witajcie :)
Bardzo proszę o kciuki za szybki powrót do zdrowia Czary. Jutro mamy kolejną wizytę u weta, dopytam jak długo jeszcze może potrwać leczenie. Wczoraj dostała 3 zastrzyki: antybiotyk, steryd i cuś jeszcze. Wszystko wpisane w książeczkę, ale nie odczytam. Normalnie je, normalnie się bawi, więc jestem dobrej myśli.
Jeśli chodzi o transport, pogadałam z synem i okazuje się że Bielsko-Biała to nam nawet bardziej pasuje niż Katowice. Bo z B-B ktoś jeździ, prawda? Wstępnie niedziela 20 marca pasuje nam.

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

Post » Nie mar 13, 2011 16:17 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

Aniu, trzymam :ok: I skontaktuję Cię z alessandrą. Ona jedzie z Bielska do samej Świdnicy.
Obrazek

wania71

Post » Nie mar 13, 2011 16:23 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

I postaram się dorzucić do benzyny. :ok:
Obrazek

wania71

Post » Nie mar 13, 2011 18:31 Re: PotrzebnyTransport Podkarpacie -> Wrocław lub BielskoB.

wania71 pisze:Aniu, trzymam :ok: I skontaktuję Cię z alessandrą. Ona jedzie z Bielska do samej Świdnicy.

Super, to kicia miałaby wygodną podróż :D

anna_s

Od: Sob kwi 25, 2009 8:29

[poprzednia][następna]