Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 21:54 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

no Promyś od Pumosława też nie dużo się różni wyrazem pysia.

i Mruśkowo-ta Twoja kicia co mi wysłałas jej fotkę to wypisz wymaluj nasza (czyli
Edytki i moja) Lalunia :D

a co do Edisi to... ObrazekObrazek

a Sz.Kocie-melcia była proponowana ale pan nie chciał przed sterylką a chciaŁ na już bo Żabik wystarczająco długo się nacierpiał w samotności..

a poza tym jak możesz nazywac danie domku Devi marnowaniem domku 8O przecież to była też i Twoja ulubienica..

będzie dobrze-jestem pewna.
Może nie bedzie aż takiej miłosci jak z Lalą ale czas leczy rany i przyzwyczajenie czyni cuda :D :ok:

U Bąbla wszystko ok-już jest wielka miłość i zabawa z Delfinkiem-gorzej bo Duża Bąbla nagle zachorowała i życzymy jej szybkiego powrotu do zdrowia :ok: :ok: :ok:

Jadwisia będzie miała zabieg u mojej Anipewnie za ok tydzień-to kosmetyczny zabieg ale na wszelki wyp.trzeba zbadać mocznik i krea.
Ania mówi że musiała gdzieś skoczyć z dużej wysokościnp.z szafy i stąd ta przepuklinka.
Kicia po sterylce przez miasiąc sie zrasta w środku i w tym czasie nie ma prawa skakać.
U mnie nie miała gdzie skakac,ale co się działo w jej domku-jakie są meble-tego nie wiemy.

Trisia pomyka jutro do DS-u.
Będzie wychodząca w szeleczkach :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt mar 11, 2011 23:13 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

A czy ktoś zapytał Trisię czy ona chce w szelkach ?? ;> cwaniary! 8)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pt mar 11, 2011 23:24 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

A kto zapytał, czy ona chce wychodzić? :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob mar 12, 2011 1:25 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Devi-Malwinka z Żabikiem już lepiej :ok: :ok: Oczywiście i dzisiaj nie obyło się bez kontrolnego wpie&^%$ ;) Ale były też ganianki i zabawy, i nawet noski już blisko. Demolują panu mieszkanie we dwoje. Żabik śpi panu w głowie, Malwinka w nogach. Pan bardzo zadowolony :lol: Smarti wrzuciłam Tobie maila od Pana.

U Bąbla też git, z Delfinem bardzo sobie przypadli do gustu :ok: :ok: Delfin jeszcze chodzi i szuka czasem zmarłych ciociaczków, ale Bąbel go zaraz woła i jest super. Chłopaki cały tydzień niemal sami w domu byli, bo Pani w szpitalu, a Pan albo w szpiatlu, albo w pracy, ale futra mają siebie, to daja radę :ok: :ok: A za Panią trzymamy :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob mar 12, 2011 1:29 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

ależ super wiadomości alareipan :D :D :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob mar 12, 2011 8:44 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Witajcie z rana! :)
Ale fajne wieści tu czytam :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob mar 12, 2011 9:43 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Wielki, ważny dzien dla Trisi!!!
Trzymam kciuki za adaptację koteńki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob mar 12, 2011 9:50 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Sob mar 12, 2011 10:22 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Dopiero tutaj trafiłam , a tu TAKIE ROSZADY :ok: :ok: :ok: :piwa:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Sob mar 12, 2011 10:55 Re: Kicie u Smarti 3 -Carlito powoli wychodzi na prostą!!

Farcia pisze:Dopiero tutaj trafiłam , a tu TAKIE ROSZADY :ok: :ok: :ok: :piwa:

hello! :D

Plecaczek spakowany,Trisia wyczesana(bo akurat zaczęła strasznie obłazić :roll: ) i powoli ruszamy :D

Bardzo proszę o kciuki aby Trisia była mądrą i grzeczną oraz szczęśliwą koteńką w nowym,swoim juz na zawsze w domku

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 10:58 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob mar 12, 2011 10:56 Re: Kicie u Smarti 3 -TRISIA jedzie do domku !!!

Trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Erin

Post » Sob mar 12, 2011 11:54 Re: Kicie u Smarti 3 -TRISIA jedzie do domku !!!

Trzymam :ok: :ok:
magdajedral

Post » Sob mar 12, 2011 14:42 Re: Kicie u Smarti 3 -TRISIA jedzie do domku !!!

Trisia juz w domku! :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok: Imię pozostanie.
Koteńka z ogonem w górze i na lekko uchylonych łapkach zaczęła zwiedzanie mieszkania. Potem już zupełnie swobodnie chodziła wszędzie, choć spodobało się jej w mniejszym , "jej" pokoju :D a zwłaszcza obrotowe krzesło, które tam stało. Przed naszym wyjście sprawdzała tyły za kanapą i ani myślała, aby wyjść i się pożegnać - to smarti musiała sprawdzić elastyczność swego ciała aby ją głasknąć po łepku na "do widzenia" i życzyć szczęścia :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Sob mar 12, 2011 14:48 Re: Kicie u Smarti 3 -TRISIA jedzie do domku !!!

Trisieńko, dużo szczęścia w Twoim wymarzonym domku :ok: :1luvu:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Sob mar 12, 2011 18:49 Re: Kicie u Smarti 3 -TRISIA jedzie do domku !!!

:piwa: :piwa: :piwa:

Erin

[poprzednia][następna]