Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ksb pisze:mamut pisze:Komu pomożemy w marcu? Hop hop!!!! Czy my mamy kandydatów do wsparcia finansowego na ten miesiąc?
Może jeszcze raz Ifciastu z Malborka?
viewtopic.php?f=13&t=123493
Gibutkowa pisze:Ja już podmieniłam![]()
Gibutkowa pisze:Z tego co widzę u Ifciastu i kociaste i piesy - myślę że to dobra kandydatura na marzec
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Ja już podmieniłam![]()
Wiem, bo kontrol była![]()
![]()
ASK@ pisze:Prosze trzymajcie kciuki za wyniki. Bo ja jak zwykle martwię sie na zapas i wszystko czarno widze.
Foty Bisia. Sprawcy zamieszania.
Tak na prawdę nazywa się Bissmark. Tak ochrzcił go dowcionywet jak nie było na szybko pomysłu jak kocia wpisac. Mały trafił do weta z potwornym katarem zawalającym dwie dziurki, zapaleniem płuc, ropiejącymi oczami...Czyli normalka
![]()
![]()
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Ja już podmieniłam![]()
![]()
Ja-Ba pisze:mamut pisze:Gibutkowa pisze:Ja już podmieniłam![]()
![]()
kon-trolla się byłam wystraszyłam i też podmieniłam
cynamon i wanilia pisze:moze zechcecie nas wspomóc, zapraszam![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=117998&p=6481010#p6481010
mamut pisze:ksb pisze:mamut pisze:Komu pomożemy w marcu? Hop hop!!!! Czy my mamy kandydatów do wsparcia finansowego na ten miesiąc?
Może jeszcze raz Ifciastu z Malborka?
viewtopic.php?f=13&t=123493
Ksb, oczywiście że możemy jeszcze raz wziąć kandydaturę ifciastu z Malborka.
W ubiegłym miesiącu był brany pod uwagę jej kot Toffik, który od 29 stycznia ma DS u ifciastu
i jak przeczytałam na wątku kić jest na razie zdrowy i ma zapewnione dobre warunki.
Ponieważ ideą FP jest raczej wspomaganie kotów w DT, to ja teraz tak sobie pomyślałam,
żeby wziąć pod uwagę jako kandydata na marzec - ifciastu i jej DT, bo przecież ona też tymczasuje koty
i jak widzę, to są koty chore, a tu jest wątek o jej tymczasach viewtopic.php?f=13&t=123493&start=0
Ksb i co Ty na to powiesz? Może masz inny pomysł?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości