Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:o cześć Miękka Łapo, duża zrobiła mi zdjęcie, ale świecą mi sie na nim oczy i sie trochę krępuję je tu zamieścić
głupia ta lampa błyskowa, nie dość że oślepia, to jeszcze urodę odbiera
Stara Szafa
Alienor pisze:Proszę nie strzelać do mojego znaku zodiaku w wersji praktycznej. Ja też się wściekam jak na wagę wchodzę (bo nie mogę przytyć choć się staram) ale do wagi nie strzelam. Nie tylko dlatego, żem waga
powinnaś się cieszyćpozytywka pisze:dzis pękły na mnie ostatnie spodnie
Patmol pisze:jesteś taki ładny. że nie warto się przejmować brakiem umiejętności fotograficznych Dużej
dawaj to zdjęcie
a Duża poćwiczy i zrozumie, że z lampą nie robi się zdjęć 'na wprost" tylko odrobinę pod kątem i wtedy oczy się nie świecą
Patmol pisze:powinnaś się cieszyćpozytywka pisze:dzis pękły na mnie ostatnie spodniepewnie już były stare i nudne
będziesz mogła kupić sobie nowe - jest to absolutnie najbardziej niezbędny wydatek
to czemu tak dziwnie zdjęcie robisz?pozytywka pisze:A jak Duża jedną ręką potrząsa chrupkami, w drugiej trzyma aparat i jeszcze kuca, albo lezy na glebie, albo skacze po stole, to myślicie, że da radę jeszcze zdjęcie pod kątem zrobić?
mozna kartę pamięci wyciągnąć z aparatu i włożyć w komputer - jeśli masz taka opcję w komputerzepozytywka pisze:a jeszcze Najmłodszy zabrał gdzieś kabel od aparatu i poszedł nocować w szeroki świat
Patmol pisze:to sobie kup spódnice na gumce
to czemu tak dziwnie zdjęcie robisz?pozytywka pisze:A jak Duża jedną ręką potrząsa chrupkami, w drugiej trzyma aparat i jeszcze kuca, albo lezy na glebie, albo skacze po stole, to myślicie, że da radę jeszcze zdjęcie pod kątem zrobić?![]()
![]()
mozna kartę pamięci wyciągnąć z aparatu i włożyć w komputer - jeśli masz taka opcję w komputerzepozytywka pisze:a jeszcze Najmłodszy zabrał gdzieś kabel od aparatu i poszedł nocować w szeroki świat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Kankan i 37 gości