Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou już razem

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 11, 2011 19:06 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Obrazek

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt mar 11, 2011 19:07 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

tak, całe szczęście Patmol, że przypominasz, bo tu same OTy moja Duża wypisuje od rana :twisted:
piątek jej do głowy uderzył

Obrazek

Nie martw się Loki; ja też pilnuję Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt mar 11, 2011 19:11 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

o cześć Miękka Łapo, duża zrobiła mi zdjęcie, ale świecą mi sie na nim oczy i sie trochę krępuję je tu zamieścić
głupia ta lampa błyskowa, nie dość że oślepia, to jeszcze urodę odbiera
Stara Szafa

pozytywka

Post » Pt mar 11, 2011 19:11 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Proszę nie strzelać do mojego znaku zodiaku w wersji praktycznej. Ja też się wściekam jak na wagę wchodzę (bo nie mogę przytyć choć się staram) ale do wagi nie strzelam. Nie tylko dlatego, żem waga :)
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt mar 11, 2011 19:13 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

pozytywka pisze:Obrazek

To może dobrze,że ja tą wagą nie jestem :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt mar 11, 2011 19:15 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

pozytywka pisze:o cześć Miękka Łapo, duża zrobiła mi zdjęcie, ale świecą mi sie na nim oczy i sie trochę krępuję je tu zamieścić
głupia ta lampa błyskowa, nie dość że oślepia, to jeszcze urodę odbiera
Stara Szafa

jesteś taki ładny. że nie warto się przejmować brakiem umiejętności fotograficznych Dużej
dawaj to zdjęcie
a Duża poćwiczy i zrozumie, że z lampą nie robi się zdjęć 'na wprost" tylko odrobinę pod kątem i wtedy oczy się nie świecą

Patmol

Post » Pt mar 11, 2011 19:18 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Alienor pisze:Proszę nie strzelać do mojego znaku zodiaku w wersji praktycznej. Ja też się wściekam jak na wagę wchodzę (bo nie mogę przytyć choć się staram) ale do wagi nie strzelam. Nie tylko dlatego, żem waga :)

Alienor, proszę nie dobijaj mnie Obrazek

dzis pękły na mnie ostatnie spodnie i gdyby to nie było takie okropne, to bym chyba :smiech3: :smiech3: :smiech3: :smiech3:

A tak w ogóle, to z tym osaczaniem to żart - rodzice obydwoje to wagi, ulubiona bratowa - waga i 3 narzeczonych z młodości to wagi
Tyle ważnych osób w moim życiu to wagi własnie :1luvu:
Ostatnio edytowano Pt mar 11, 2011 19:26 przez pozytywka, łącznie edytowano 1 raz

pozytywka

Post » Pt mar 11, 2011 19:20 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

pozytywka pisze:dzis pękły na mnie ostatnie spodnie
powinnaś się cieszyć :ok: pewnie już były stare i nudne :evil: będziesz mogła kupić sobie nowe - jest to absolutnie najbardziej niezbędny wydatek 8)

Patmol

Post » Pt mar 11, 2011 19:22 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Patmol pisze:jesteś taki ładny. że nie warto się przejmować brakiem umiejętności fotograficznych Dużej
dawaj to zdjęcie
a Duża poćwiczy i zrozumie, że z lampą nie robi się zdjęć 'na wprost" tylko odrobinę pod kątem i wtedy oczy się nie świecą

jasne, wszystko na Dużą się zwala!
A jak Duża jedną ręką potrząsa chrupkami, w drugiej trzyma aparat i jeszcze kuca, albo lezy na glebie, albo skacze po stole, to myślicie, że da radę jeszcze zdjęcie pod kątem zrobić?
Do d... tez jest ten aparat :evil:
jakieś gooowienko takie, co mi kota brzydkim czyni
a jeszcze Najmłodszy zabrał gdzieś kabel od aparatu i poszedł nocować w szeroki świat
To ja wam zdjęcie mogę najwyżej opisać, futrzaki jedne, o!

pozytywka

Post » Pt mar 11, 2011 19:23 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Mnie też dobiła z tą niemożliwością przytycia :roll: Mój Tż też waga.Idę po czekoladkę.Niech się dzieje co chce.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt mar 11, 2011 19:26 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Patmol pisze:
pozytywka pisze:dzis pękły na mnie ostatnie spodnie
powinnaś się cieszyć :ok: pewnie już były stare i nudne :evil: będziesz mogła kupić sobie nowe - jest to absolutnie najbardziej niezbędny wydatek 8)

Nie ma już spodni na moją donicę :( :placz:
a do tego nienawidzę chodzenia po sklepach; własnie do mnie dotarło, że do niczego nie czuję takiego wstrętu, jak do robienia zakupów ubraniowych
Szkoda, że nie dodają gratisów w postaci nowych spodni, przy zakupach w księgarni

pozytywka

Post » Pt mar 11, 2011 19:28 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

to sobie kup spódnice na gumce :mrgreen:

pozytywka pisze:A jak Duża jedną ręką potrząsa chrupkami, w drugiej trzyma aparat i jeszcze kuca, albo lezy na glebie, albo skacze po stole, to myślicie, że da radę jeszcze zdjęcie pod kątem zrobić?
to czemu tak dziwnie zdjęcie robisz? 8O 8O 8O
pozytywka pisze:a jeszcze Najmłodszy zabrał gdzieś kabel od aparatu i poszedł nocować w szeroki świat
mozna kartę pamięci wyciągnąć z aparatu i włożyć w komputer - jeśli masz taka opcję w komputerze 8)

Patmol

Post » Pt mar 11, 2011 19:29 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

I w sklepach ze słodyczami,od razu o rozmiar większe :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Pt mar 11, 2011 19:45 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

Patmol pisze:to sobie kup spódnice na gumce :mrgreen:

pozytywka pisze:A jak Duża jedną ręką potrząsa chrupkami, w drugiej trzyma aparat i jeszcze kuca, albo lezy na glebie, albo skacze po stole, to myślicie, że da radę jeszcze zdjęcie pod kątem zrobić?
to czemu tak dziwnie zdjęcie robisz? 8O 8O 8O
pozytywka pisze:a jeszcze Najmłodszy zabrał gdzieś kabel od aparatu i poszedł nocować w szeroki świat
mozna kartę pamięci wyciągnąć z aparatu i włożyć w komputer - jeśli masz taka opcję w komputerze 8)

ludzie, ja nie mogę rozmawiać o moich rozmiarach :strach: bo to wątek o kotach, a nie o monstrach

zdjęcia robię dziwnie, bo się śmiali na forum z Lokiego, że on ciągle śpi :evil: to cuduję, żeby oczy otworzył :roll:

a kompa mam stareńkiego, stacjonarnego, nie ma mu gdzie wetknąć karty pamięci :?
no żesz, ale mam pod górkę
:ryk:

pozytywka

Post » Pt mar 11, 2011 19:51 Re: Stara Szafa czeka na Caillou :)

A co powiesz na to,że mój Tż zgarnął cały aparat?Pojechał na toruńskie pierniki :evil: A kotecki właśnie przybierają najpiękniejsze pozy.Qrka no.....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

[poprzednia][następna]