w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 20:05 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Biedna kotunia :cry:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Czw mar 10, 2011 20:10 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

:(
Iwonko, kartofel Cię ściska czule.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw mar 10, 2011 20:18 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Mój mały kartoFelek kochany...

To bardzo ciężkie, dziś nie mam siły już myśleć, a dodatkowo ktoś posądził mnie o coś, co nie miało miejsca, co dobiło mnie totalnie, bo dbam o te koty najlepiej jak mogę, oddaję im całą siebie...

Nie ma już siły na nic...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Czw mar 10, 2011 20:22 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Iwonko, znam to, znam - nie przejmuj się tak.
Ściskam Cię mocno :1luvu:
I głaski dla koteczków :1luvu: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 10, 2011 20:23 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Za dużo tych nieszczęść :placz: :placz: :placz:
Czarnuszko kochana :crying: :crying: :crying:
Iwonko, przykro mi bardzo :cry: :cry: :cry:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw mar 10, 2011 20:25 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

ifciastu pisze:a dodatkowo ktoś posądził mnie o coś, co nie miało miejsca

Tego, niestety, nigdy na forum nie zabraknie. Wiem, że to bardzo trudne, ale staraj się o tym nie myśleć. Wielu forumowiczów takie bezpodstawne, oszczercze pomówienia dotknęły :(
Obrazek

bulba

Post » Czw mar 10, 2011 23:10 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Biedna czarnulka :( byla taka fajna.
Kto cie oskarzyl? Juz ja mu pokaze posadzac o cos moja siostre :[ ciocia nie pozwoli zrobic krzywdy
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Pt mar 11, 2011 11:23 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Już się trochę otrząsnęłam po wczorajszym... Trochę, bo dalej to do mnie nie dociera....

Synuś dostał nowe krople do oka, po których jest zdecydowanie dużo lepiej. Chłopak ma ogromny apetyt, zjadłby konia z kopytami gdyby mu ntylko pozwolić... Cóż:)

Jego zęby nie są w najlepszym stanie. To znaczy nie są zakamienione i nie ma stanów zapalnych, ale kilku ząbków mu brakuje. Brakuje mu też jednego palca u przedniej łapy. No cóż, uszy też były poharatane... Lał się z kotami... U nas ze wszystkimi się kocha i ze wszystkimi chce się przyjaźnić, ale niestety- siedzi biedak od wczoraj sam w łazience i z tego powodu strasznie cierpi...
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pt mar 11, 2011 11:27 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

:ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Pt mar 11, 2011 12:20 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Wstawiam zdjęcia kiciów z wczorajszego popołudnia:
Najpierw Mamcia:
Tu cierpliwie znosi zaczepki Tili:
Obrazek
Choć czasem brak jej cierpliwości i Tila zwyczajnie dostaje po nosie:)
Tu sobie odpoczywa po odganianiu Tili:
Obrazek
A tu, cóż... Zostawiłam w zlewie talerz po płatkach z jogurtem, wyszłam na moment i jak wróciłam do kuchni to Kira wylizywała resztki, a Mamusia się uroczo oblizywała, więc domniemam, że też się poczęstowała:
Obrazek
W sumie po tym zdjęciu to stwierdzam, że tyłek Kiry jest większy niż całą Mamcia...
Koteczka w sumie ma ładne uformowane koopki, więc przestawiam ją na Joserę.

No i dwie małe lalunie, czyli Plamka i Czarnusia:
Obrazek
https://lh5.googleusercontent.com/_q_Ea ... G_5061.JPG[/img][/img]

Aj, no i jeszcze zdjęcie z serii "co w klatce piszczy" :mrgreen:
Obrazek

ifciastu

Post » Pt mar 11, 2011 12:25 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Ale słodkości :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 11, 2011 13:01 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Cudne kicie :1luvu: i szczurek :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Pt mar 11, 2011 17:27 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Tak, one juz wieksze nie urosna. Kosci sa juz uksztaltowane...

ifciastu

[poprzednia][następna]