Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
Dopiszę się do wątku. Od pewnego czasu zbieram kocie figurki, kubki, pocztówki, pudełka/puszki, maskotki, torby na zakupy, a ostatnio także biżuterię. Z maskotek mam takie normalne, gadającego Sylwestra, miauczącego kiciusia i niedawno kupiłam kociaka, któremu świecą się oczy i wąsy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja ostatnio kilka kocich kubków kupiłam. Ale ciągle fotek nie mam jak zrobić.
niesmialo zaprosze na moj bazarek, prywatny, ale 10% ze sprzedazy przeznacze na Tyskie Mruczki (banerek w moim podpisie) tu mnie znajdziecie viewtopic.php?f=27&t=125232&start=0