pluskwa6 pisze:mój Bronek też jest czarnuchem
Zauważam, że to jest fenomenalnie wygodne, jeśli ma się w domu większość ciemnych ubrań

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluskwa6 pisze:mój Bronek też jest czarnuchem
pluskwa6 pisze:ale bardzo widać po kocie gdy w domu brudno i cały łazi w paprochach
Pasibrzucha pisze:Banalnie (przepis autorski, stworzony z myślą "nic tak nie wytłucze mi grypy, jak porządna jajówa")
Miksujesz tzw gotową masę krówkową z puszki z 4 żółtkami i cukrem waniliowym, a następnie z wódką (do smaku - ja dałam ok. 0.25). Żółtka w zasadzie można pominąć, zwłaszcza, że chyba będziesz się teraz obawiać salmonelli
W zasadzie od razu gotowe do spożycia, gęste, słodkie, aromatyczne, typowo babskie, mniam
Pasibrzucha pisze:pluskwa6 pisze:mój Bronek też jest czarnuchem
Zauważam, że to jest fenomenalnie wygodne, jeśli ma się w domu większość ciemnych ubrań
Pasibrzucha pisze:Nie jestem doświadczoną kociarą, ale powiedzcie mi, proszę... czy kot tak właśnie powinien się zachowywać?![]()
klikTasia w umywalce
Annazoo pisze:Tasia ma wiele zalet, ale jedną największą: gdy ją zobaczyłam - maleńką, futrzastą, ciepłą, słodką drobinę, coś we mnie wrzasnęło, że muszę natychmiast i nieodwołalnie mieć własnego kota!
Potem pragnienie rozmnożyło mi jednego kota do dwóch i wyrwałam edit_f Leosia i Dorcię, tuż po Jej wizycie u mnie w domu.
Pamiętam jej zaambarasowanie, gdy na pytanie: - to kiedy przywieźć kotki? odpowiedziałam: - natychmiast!
Dziękuję)))
Pasibrzucho, zazdraszczam Ci wątku
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Tasia ma wiele zalet, ale jedną największą: gdy ją zobaczyłam - maleńką, futrzastą, ciepłą, słodką drobinę, coś we mnie wrzasnęło, że muszę natychmiast i nieodwołalnie mieć własnego kota!
Potem pragnienie rozmnożyło mi jednego kota do dwóch i wyrwałam edit_f Leosia i Dorcię, tuż po Jej wizycie u mnie w domu.
Pamiętam jej zaambarasowanie, gdy na pytanie: - to kiedy przywieźć kotki? odpowiedziałam: - natychmiast!
Dziękuję)))
Pasibrzucho, zazdraszczam Ci wątku
To nie zazdraszczaj (zazdraszczaj? jest takie słowo w ogóle?), tylko zakładaj swój. I tak wrzucasz zdjęcia kotuchów na fb, więc rób to tutaj, z większym pożytkiem dla szeroko pojętego społeczeństwa
Niech się nie marnują te setki zdjęć, które robisz nocami z poświęceniem, sypiając z aparatem pod poduszką
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości