Dla Sylwii głosik Bajciny

http://www.youtube.com/watch?v=dAN-U4XtD4Y
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Mając taką pomocnicę![]()
![]()
można dduuużżżoo serc nakroić
Bolkowa pisze:Tu Pracuś, chałupę odgruzowałam, podłogi pomyte, kurze starte, co nieco po szafach upchnięte, ale na wierzchu jest porzundek. Jestem dumna jak paw![]()
Młody pisał dzisiaj podanie o przyjęcie do gimnazjum, własnoręcznie, bo drukarka się popsuła. Uśmiałam się do łez, bo to indywidualista i energia go roznosi. Za czwartym razem pismo przypominało podanie tylko na ukos się podpisał. O innych, wcześniejszych pomysłach nie wspomnę. Oj będzie się to pismo wyróżniać.
trawa11 pisze:
Bolkowa ,to Ty już napewno na święta posprzątałaś![]()
Kurcze , ja sobie niepzrypominam ,zeby mój nłody pisal podanie, może wtedy jeszcze nie bylo
, no napewno nie było
trawa11 pisze:Bolkowa pisze:Tu Pracuś, chałupę odgruzowałam, podłogi pomyte, kurze starte, co nieco po szafach upchnięte, ale na wierzchu jest porzundek. Jestem dumna jak paw![]()
Młody pisał dzisiaj podanie o przyjęcie do gimnazjum, własnoręcznie, bo drukarka się popsuła. Uśmiałam się do łez, bo to indywidualista i energia go roznosi. Za czwartym razem pismo przypominało podanie tylko na ukos się podpisał. O innych, wcześniejszych pomysłach nie wspomnę. Oj będzie się to pismo wyróżniać.
Kurcze , ja sobie niepzrypominam ,zeby mój nłody pisal podanie, może wtedy jeszcze nie bylo
, no napewno nie było
Bolkowa pisze:trawa11 pisze:
, no napewno nie było
Na święta to ja ordnung robię w szafach i potem na zewnątrz różne kominy mi wyrastają z rzeczy, które mogą się przydać ale szkoda do uporządkowanych szaf je wsadzić. W pozostałych okresach jest odwrotnie, w szafach kipi, na zewnątrz ok.
Ciepła pisze:
mloda tez nie pisala zadnego podania![]()
cuz czasy sie zmieniaja![]()
trawa11 pisze:Właśnie mi sie pzrypomnialo,ze Bajcia siedzi w aparacie![]()
Dla Sylwii głosik Bajciny![]()
http://www.youtube.com/watch?v=dAN-U4XtD4Y
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 368 gości