**Kadzidełka**na operację dla Ciumci!! ..OSTATNIE 3 szt

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 11:07 **Kadzidełka**na operację dla Ciumci!! ..OSTATNIE 3 szt

Bazarek jest przeznaczony na spłatę długu za leczenie kotów tymczasków przebywających w dt smarti.
viewtopic.php?f=1&t=124899&start=0

edit: obecnie w dt przebywa Ciumcia, ktora musi mieć operację usunięcia oczka, guzka z listwy mlecznej oraz sterylkę - wet powiedział, ze nie można dłużej zwlekać z zabiegiem - ropiejące oczko jest źródłem ropnej wydzieliny z nosa, ktorej żaden antybiotyk nie może wyleczyć. Koszt operacji 250zł :!:

Obecnie w dt jest 9 tymczasów, z czego dwa są kotami szczególnej troski, wymagającymi nieustannej opieki lekarskiej, diagnostyki, leczniczej karmy - Carlito chorujący na pnn oraz Edisia alergiczka, kotenka z wadą tchawicy. Poza tym jest ciągle do spłacenia dług za leczenie Promyka.
Edit: w tamtym tygodniu okazało się, że Edisia ma lamblie a koteńki ze schronu - grzybka. Potrzebne pieniążki na leczenie :roll:
Kadzidełka na bazarek podarowała Bianka4 :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kadzidełka są w opakowaniach 20 sztuk.
Są to kadzidła pyłkowe , czyli w 100% naturalne, z węgla drzewnego z dodatkiem aromatycznych olejków, suszonych ziół, kwiatów, wody, firmy Gonesh. Są odpowiednie dla alergików.

Cena wywoławcza dla 1 op. - 4zł
"Kup Teraz" za 1 op. - 12zł

Zasady bazarku:
:arrow: trwa 5 dni od pierwszej oferty
:arrow: koszt wysyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem PP
:arrow: zawsze można skorzystać z opcji "Kupo Teraz"

Kadzidła znalazły uznanie wśród moich rezydentek uczestniczących w robieniu zdjęć i przygotowywaniu bazarku.
Obrazek
Obrazek

A oto kadzidełka:
Obrazek

I zapachy:

nr 1 - klasyczne - woń szlachetnych olejków i wonnych korzeni

nr 3 - patchouli - paczula - soczysta, zmysłowa, delikatna drzewna woń
2 opakowania
1 -
2 -

nr 8 - cedr - świeży powiew powietrza z głębi puszczy
:love: eski - cena: 4zł sprzedane

nr 19 - Duchowe Źródło - Wspólnota - intrygująca mieszanka słodyczy i korzennych woni

:love: eski - cena: 4zł sprzedane

Serdecznie zapraszam do zakupów!!

SPRZEDANE:
nr 11 - Frankincense - klasyczny, niezwykły zapach żywicy z kory drzew bosweliowych:love:Willow_ - 12zł
nr 13 - przyjemna woń sadów i winnic :love: Willow_ - 12zł
nr 2 - kwiat wiśni - cherry blossom - kwiatowa świeżość pierwszego dnia wiosny :love: key_west - cena: 12zł
nr 5 - wisteria - uwodzicielski, delikatny, kwiatowy zapach :love: key_west - cena: 12zł
nr 9 - Jasmin - intrygujący, zmysłowy zapach jaśminu :love: key_west - cena: 12zł
nr 16 - Honeysuckle - Kapryfolium - cudowna woń zapachów lata :love: key_west - cena: 12zł
nr 6 - ocean - orzeźwiający zapach bryzy oceanu :love: Aleksandra59 - cena: 12zł
nr 10 - balsam - naturalny, orzeźwiający zapach sosny :love: Aleksandra59 - cena: 12zł
nr 14 - orzeźwiająca woń wiosennej mgiełki :love: Aleksandra59 - cena: 12zł
nr 15 - zapach z głębi Mistycznego Lasu :love: Blue - cena: 12zł
nr 17 - Duchowe Źródło - Pokój - intrygujący, delikatnie drzewny zapach :love: Blue - cena: 12zł
nr 2 - kwiat wiśni - cherry blossom - kwiatowa świeżość pierwszego dnia wiosny
:love: Siliana (PT) - cena: 4zł
nr 4 - pomarańczowo - waniliowe marzenie - dreamsicle :love: Siliana (PT) - cena: 4zł
nr 5 - wisteria - uwodzicielski, delikatny, kwiatowy zapach :love: Siliana (PT) - cena: 4zł
nr 6 - ocean - orzeźwiający zapach bryzy oceanu :love: Siliana (PT) - cena: 4zł
nr 7 - Harmony - harmonia - kojaca woń kompozycji kwiatów :love: Siliana (PT)- cena: 4zł
nr 12 - klasyczny - aromatyczna woń ziół i kwiatów :love: Siliana (PT)- cena: 4zł
nr 18 - Duchowe ródło - Duch - lekki, drzewny, uwalniający:love: Siliana (PT)- cena: 4zł
nr 20 - mieszanka zapachowa : szlachentne olejki, wonne korzenie, zapach sadów i winnic, zapach ziół i kwiatów:love: Siliana (PT)- cena: 4zł
nr 21 - mieszanka zapachowa: orzexwiająca woń wiosennej mgiełki, zapach gór :love: Siliana (PT)- cena: 4zł
:love: Kup Teraz - key_west: cena - 12zł
nr 22 - miszanka zapachowa: jasmin, drzewo sandałowe, truskawka :love: Siliana (PT)- cena: 4zł :love: Kup Teraz - key_west: cena - 12zł
nr 6 - ocean - orzeźwiający zapach bryzy oceanu :love: Kup Teraz - key_west: cena - 12zł
nr 1 - klasyczne - woń szlachetnych olejków i wonnych korzeni :love: awit - cena: 4zł
nr 4 - pomarańczowo - waniliowe marzenie - dreamsicle :love: awit - cena: 4zł
[b]nr 12 - klasyczny - aromatyczna woń ziół i kwiatów
:love: awit - cena: 4zł
[b]nr 20 - mieszanka zapachowa : szlachentne olejki, wonne korzenie, zapach sadów i winnic, zapach ziół i kwiatów
:love: awit - cena: 4zł
nr 20 - mieszanka zapachowa : szlachentne olejki, wonne korzenie, zapach sadów i winnic, zapach ziół i kwiatów :love: key_west - cena: 12zł
nr 4 - pomarańczowo - waniliowe marzenie - dreamsicle :love: key_west - cena: 12zł

Rozliczenie:
:love: Willow_ - 24zł
:love: key_west - 50zł
:P Aleksandra59 - 40zł
:love: Blue - 24zł
RAZEM: 138zł - przekazane dla dt smarti :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:love: siliana - 40zł
:love: key_west - 66zł
:love: awit - 16zł

Dziękuję i zapraszam do kolejnych zakupów kadzidełek :ok:
Ostatnio edytowano Czw kwi 28, 2011 8:16 przez Marzenia11, łącznie edytowano 27 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw mar 10, 2011 11:29 Re: Kadzidełkowy pachnący bazarek..

Zapraszamy :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 10, 2011 13:10 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Te kadzidełka sa na prawde super - zapraszam :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw mar 10, 2011 15:39 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Myślę nad zapachami (to jeszcze chwilę), ale pozwolę sobie przy okazji zapytać o podstawki do kadzidełek.
Są albo będą może :?: :wink:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw mar 10, 2011 15:48 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Niestety podstawek nie mam :(
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw mar 10, 2011 18:20 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Zapraszam serdecznie!
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw mar 10, 2011 18:35 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Ja też zapraszam :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 10, 2011 19:01 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Obrazek

Popatrzyłam, pomyślałam i poproszę na dobry początek o:
nr 11 - Frankincense
nr 13 - przyjemna woń sadów i winnic
za KUP TERAZ

PS. odbiór w W-wie możliwy?

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Czw mar 10, 2011 19:45 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Willow_ bardzo dziękujemy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw mar 10, 2011 22:23 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Willow_ pisze:Obrazek

Popatrzyłam, pomyślałam i poproszę na dobry początek o:
nr 11 - Frankincense
nr 13 - przyjemna woń sadów i winnic
za KUP TERAZ

PS. odbiór w W-wie możliwy?

o, dziękuję bardzo!!
W Warszawie oczywiste że możliwy odbior osobisty :D

Marzenia11

Post » Czw mar 10, 2011 22:37 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Willow_ masz pw :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt mar 11, 2011 11:02 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

zapraszam! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt mar 11, 2011 13:50 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt mar 11, 2011 18:23 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Pierwsze kadzidełka już u właścicielki :piwa: :piwa: :piwa: zapraszam po więcej i następne chętne osoby! :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt mar 11, 2011 20:05 Re: Pachnący zawrót głowy ! - bazarek z kadzidełkami

Mój były TŻ jest uczulony na wszelkiego rodzaju kadzidełka, a te wprost uwielbiał i nie miał żadnych objawów alergicznych. To są na prawdę dobre kadzidełka.
Zapraszamy :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[następna]