Szczytno - Pinki w DS, Alicja w DS. Bądźcie szczęśliwe :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 9:30 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Horacy7 :ok: i bardzo dobrze ze dbasz o to gdzie i do kogo zwierzaki spod Twoich skrzydel maja trafiac ;) nie sztuka kota gdzies przerzucic ale trzeba zadbac by trafil w odpowiednie miejsce, ktore posluzy mu w jego sytuacji, no bo w koncu o Koty nam wszytskim sie rozchodzi ;)
Seja / Asia napewno problemow roscic nie bedzie, chocby i miala przeogromne, znam ja i wiem ze z kazda patowa sytuacja stara sie sobie radzic, a miala czesto b ciezkie przypadki ;-)

Przykro mi z powodu suni ehh
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro mar 09, 2011 10:50 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

To cieszę się bardzo ,że tu takie rozsądne osoby są.Może ostatnio za dużo na siebie wzięłam i nie ogarniam wszystkiego,nie nadążam. :roll: Spokojnie jakoś sprawy dogramy. :roll:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Śro mar 09, 2011 20:04 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

:ok:

horacy 7

Post » Czw mar 10, 2011 18:27 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Adopcją Alicji zainteresowana jest pani z Łęgajn miejscowość w okolicach Olsztyna.Państwo posiadają gospodarstwo rolne,koteczka mogłaby przychodzić do domu,przebywałaby także w oborze i garażu , miałaby dużo pól w okolicy.Najpierw pani chciała koteczkę bez sterylizacji ale na to się nie zgodziłam.W przyszłym tygodniu postaram się załatwić sterylizację i Kasiu musimy w tytule napisać czy znajdzie się ktoś z Olsztyna kto zrobi wizytę p/adopcyjną.Przyznam szczerze ,że nie bardzo chciałam wydać kotkę na gospodarstwo lecz teraz się zastanawiam bo pani rzeczywiście się kicią interesuje ,telefonuje już trzeci raz ,wiec może sprawdźmy warunki.O Zosię był telefon tez ale raczej bezsensowny. :ok:

horacy 7

Post » Czw mar 10, 2011 21:20 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Tytuł zmieniony :)

Gospodarstwo ... hmm, ale nie ma co skreślać. Może faktycznie warto żeby ktoś zrobił wizytę bo dom może okazać się dobry.
po_prostu_kaska

Post » Czw mar 10, 2011 21:23 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

te gospodarstwo do mnie tez jakos nie przemawia ,ale nie mozna domku skreślac na starcie,trzeba sprawdzić :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt mar 11, 2011 20:18 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Dziewczynki do góry. :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt mar 11, 2011 20:37 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Jak się mają dziewczyny? Jest jakiś odzew na ogłoszenia?

Rozumiem, że jeśli chodzi o Alicję czekamy na ewentualną wizytę u Pani od gospodarstwa, tak?
po_prostu_kaska

Post » Pt mar 11, 2011 20:42 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

po_prostu_kaska pisze:Jak się mają dziewczyny? Jest jakiś odzew na ogłoszenia?

Rozumiem, że jeśli chodzi o Alicję czekamy na ewentualną wizytę u Pani od gospodarstwa, tak?

Odzew prawie zerowy wczoraj jeden telefon o Zosię ,młodzi ludzie z dzieckiem półrocznym.W sprawie Alicji telefonuje tylko ta jedna pani ,a w sprawie Pinki nikt.Niestety czekają następne ,do pani która adoptowała ode mnie Tolusia przybłąkał sie kotek pingwinek ,utyka na łapke nie wiem czy nie złamana ,szuka domu inaczej trafi do schroniska.

horacy 7

Post » Sob mar 12, 2011 17:20 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

:ok: :ok: :ok:
za dobre domy!!

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Sob mar 12, 2011 21:09 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

sebow pisze::ok: :ok: :ok:
za dobre domy!!

horacy 7

Post » Nie mar 13, 2011 16:01 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Czy nikt z Olsztyna nie znajdzie się na wizytę? :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon mar 14, 2011 5:58 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

horacy 7

Post » Pon mar 14, 2011 8:49 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Kurcze dopiero zobaczylam a wracam o g.14 do Warszawy i juz nie dam rady dojechac do Legajn. Zalozcie watek na Kotach i napisz do Dorota-ona jest z Olsztyna. Trzymam kciuli. Legajny sa przy bardzo ruchliwej trasie na Mragowo i dalej do granicy-musicie to b dokladnie sprawdzic. Powodzenia!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon mar 14, 2011 18:59 Re: Szczytno - Alicja i Pinki - Łęgajny/Olsztyn potrzebna wizyta

Hop hop Olsztyn. Może ktoś będzie w stanie pomóc :roll:
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]