Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Haldeman7 pisze:Skoro nikt nie chce Rudego to szukam transportu do Wa-wy.
Haldeman7 pisze:Owszem. Lepsze. Pod warunkiem, że chcesz, aby kot utknął w tłumie kilkuset kotów i prawdopodobnie złapał od nich kolejne choroby...
Haldeman7 pisze:Piłeczka piłeczką....a co Ty masz do zaproponowania w tej sprawie??? No, poza postem.
Zofia&Sasza pisze: Co TY zrobiłeś żeby pomóc temu nieszczęsnemu kotu?
Haldeman7 pisze:Ociągałem się???? Kot był i jest do wzięcia. Od początku czekałem na ten zasr.... transport!!!!!
Haldeman7 pisze:Skoro nikt nie chce Rudego to szukam transportu do Wa-wy.
Kociara82 pisze:Haldeman7 pisze:Ociągałem się???? Kot był i jest do wzięcia. Od początku czekałem na ten zasr.... transport!!!!!
dobra, a jesli ktos by ci powiedzial, ze osobiscie po tego kota przyjedzie, chocby dzis, teraz, zaraz, to co bys powiedzial na taka propozycje? No i zalozmy, ze na wlasny koszt, ty masz tylko zaprowadzic do kota...
CatAngel pisze:Kociara82 pisze:Haldeman7 pisze:Ociągałem się???? Kot był i jest do wzięcia. Od początku czekałem na ten zasr.... transport!!!!!
dobra, a jesli ktos by ci powiedzial, ze osobiscie po tego kota przyjedzie, chocby dzis, teraz, zaraz, to co bys powiedzial na taka propozycje? No i zalozmy, ze na wlasny koszt, ty masz tylko zaprowadzic do kota...
Kociara82A to ciekawe i z chęcią bym się dowiedziała jaka jest odp Haldeman7 :roll:
kotx2 pisze:Haldeman7 pisze:
Macie lepszy pomysł?? Może chęć zadziałania??? A może tylko słowa....? Saszka...
yyy ale chęć działania i pomysły już są![]()
![]()
![]()
Haldeman7 pisze:Leki dostawał tydzień. Nazwy podam jutro. Antybiotyk i lek przeciwzapalny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości