Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 16:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:Jesooo, dalia, następna, która nie czyta ze zrozumieniem.
Sama napisałaś, że pewnie by Ci się podobało, gdybyś nie pracowała [itd.]. To odpisałam, żebyś spróbowała.
Gdzie jest o podobaniu się mnie? Mam w nosie Twoje życie.

ja nie czytam ze zrozumieniem? 8O
Tobie się moje życie nie podoba nie mnie :lol:
i w dalszym ciągu nie zamierzam się Tobie podobać :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw mar 10, 2011 16:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
Agn pisze:Jesooo, dalia, następna, która nie czyta ze zrozumieniem.
Sama napisałaś, że pewnie by Ci się podobało, gdybyś nie pracowała [itd.]. To odpisałam, żebyś spróbowała.
Gdzie jest o podobaniu się mnie? Mam w nosie Twoje życie.

ja nie czytam ze zrozumieniem? 8O
Tobie się moje życie nie podoba nie mnie :lol:
i w dalszym ciągu nie zamierzam się Tobie podobać :mrgreen:

Dalio, bardzo Cię proszę - przeczytaj wyboldowane i pokolorowane zdania.

Właśnie tak wygląda dyskusja w tym wątku. :roll:

Mirko_t, jeszcze tylko 10 stron do końca. Wątek już się kończy. Ciekawa jestem, czy zamierzasz założyć nowy.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw mar 10, 2011 16:41 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Oczywiście, że założę nowy wątek.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 10, 2011 16:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Czarna
Lista kotów.

Taka była, gdy trafiła do mnie. <= filmik
Pozostał jej pewnien niedowład tylnej części ciała. Widać ją na wczorajszym filmiku jak kotłuje się na krześle.
Dzisiaj koło godz.7 zamiauczała, zwymiotowała śliną i leżąc zaczęła kręcić się w kółko.
Właśnie tak. <= filmik

Dzisiaj koło godz.7 zamiauczała, zwymiotowała śliną i leżąc zaczęła kręcić się w kółko. Właśnie tak. Nie miała siły stanąć na tylne łapy. Podałam jej Luminal w czopku . Po pewnym czasie jakoś radziła sobie z chodzeniem. <= filmik

Po południu u weta dostała witaminy i steryd. W tej chwili porusza się już prawie normalnie jak na nią przystało. <= filmik

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw mar 10, 2011 16:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

koconek pisze:i spojówki także

czyje ? 8O

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Czw mar 10, 2011 17:42 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jesooo, dalia, jak z przysłowiowym koniem.
Wisi mi zarówno to, czy chcesz, żeby mi się podobało, jak i to, czy nie chcesz. Wisi mi Twoje chcenie i nie-chcenie w ogóle.

Mi się nie podoba Twój sposób na życie, więc nie będę tak żyła. Jaki jest Twój stosunek do mojego podobania - nie obchodzi mnie, dopóki nie usiłujesz wymóc na kimkolwiek [również na mnie] zmiany jego sposobu na życie.

Wiem, skomplikowane.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw mar 10, 2011 18:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:Wiem, skomplikowane.

ależ sąd - proste jak drut, wystarczy założyć wątek na miau, wziąć parędziesiąt kotów, przyjmować na nie pieniądze i zrobić z siebie Matkę Teresę od kotów

skomplikowane to jest podjęcie pracy zarobkowej, utrzymanie jej (tej pracy) i jednoczesne zajmowanie się dużą liczbą kotów czasami ulokowanych w różnych miejscach - to jest dopiero sztuka

tak wiem - jak z koniem :mrgreen:
Obrazek

dalia

Post » Czw mar 10, 2011 18:06 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Dalia trzeba byo od razu pisać, że chodzi o kompleks Matki Teresy. Po co zasłaniać się dobrem kotów. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 10, 2011 18:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:skomplikowane to jest podjęcie pracy zarobkowej, utrzymanie jej (tej pracy) i jednoczesne zajmowanie się dużą liczbą kotów czasami ulokowanych w różnych miejscach - to jest dopiero sztuka

Z całym szacunkiem dalio - piszesz o sobie?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Czw mar 10, 2011 18:13 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:Jysk napisał(a):
.....(ciach).......ale napiszę dziewczyny (casica, MariaD i reszta towarzystwa wzajemnej adoracji) dawno chłopa nie miałyście czy co, że takie wredne jesteście?

kieruje Tobą autentyczna troska czy jesteś zainteresowany?

A potem do Agn:
dalia pisze:i w dalszym ciągu nie zamierzam się Tobie podobać :mrgreen:

Robi się ciekawie :lol:

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Czw mar 10, 2011 18:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

vega013 pisze:
dalia pisze:skomplikowane to jest podjęcie pracy zarobkowej, utrzymanie jej (tej pracy) i jednoczesne zajmowanie się dużą liczbą kotów czasami ulokowanych w różnych miejscach - to jest dopiero sztuka

nie piszę o sobie, piszę o osobach które znam
Obrazek

dalia

Post » Czw mar 10, 2011 18:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
vega013 pisze:

Wspólczuję takich znajomych :mrgreen:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw mar 10, 2011 18:50 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:Jesooo, dalia, jak z przysłowiowym koniem.
Wisi mi zarówno to, czy chcesz, żeby mi się podobało, jak i to, czy nie chcesz. Wisi mi Twoje chcenie i nie-chcenie w ogóle.

Mi się nie podoba Twój sposób na życie, więc nie będę tak żyła. Jaki jest Twój stosunek do mojego podobania - nie obchodzi mnie, dopóki nie usiłujesz wymóc na kimkolwiek [również na mnie] zmiany jego sposobu na życie.

Wiem, skomplikowane.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.
Innym, ale głównie sobie, wmawia się, że jest świetnie i lepiej być nie może.
Wyparcie. Tak to się nazywa.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw mar 10, 2011 18:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:
dalia pisze:
vega013 pisze:Z całym szacunkiem dalio - piszesz o sobie?

Wspólczuję takich znajomych :mrgreen:

Amika6 :ok:
zacytuję żeby nie uciekło :lol:
Ostatnio edytowano Czw mar 10, 2011 18:54 przez dalia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

dalia

Post » Czw mar 10, 2011 18:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
vega013 pisze:

Podziwiasz te osoby? Uważasz, że czynią dobro?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

[poprzednia][następna]