Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Haldeman7 pisze:Owszem. Lepsze. Pod warunkiem, że chcesz, aby kot utknął w tłumie kilkuset kotów i prawdopodobnie złapał od nich kolejne choroby...
Haldeman7 pisze:"""Owszem. Lepsze. Pod warunkiem, że chcesz, aby kot utknął w tłumie kilkuset kotów i prawdopodobnie złapał od nich kolejne choroby..."''
To powyższe to cytat z Saszki&....
To komentarz po tym jak wspomniałem o Azylu....
Lepsze chyba to, od czekania w rzece słów...
Haldeman7 pisze:Dorato, co proponujesz prócz gadania, zarzutów, wyrzutów...?
Haldeman7 pisze:Macie lepszy pomysł?? Może chęć zadziałania??? A może tylko słowa....? Saszka...
Haldeman7 pisze:Piłeczka piłeczką....a co Ty masz do zaproponowania w tej sprawie??? No, poza postem.
Haldeman7 pisze:"""""Dorato pisze:nalezy ci sie ten potok slow, poniewaz co chwile zmieniales ogloszenie to DS to DT i na odwrot potem ,zdejmowales ogloszenie i znow wstawiales , kreciles ze nie masz internetu w domu,milczales, nie wymowisz sie od tego A DNI LECIALY
Ogłoszenie nie było zdejmowane i netu nie mam w domu. Dorato, co proponujesz prócz gadania, zarzutów, wyrzutów...?
Jak wspomniałem że kociak ma biegunkę, to chętna spasowała... Poza tym, czekałem aż liberian załatwi transport, sam też szukałem. Nie znasz kontaktów z liberian w tej sprawie to nie zabieraj głosu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości