SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 22:48 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman jak ty mozesz tak biednego kota trzymac na ulicy,poraniona dupka i na jakiej podstawie snujesz podejrzenie mocznicy.CZY TY BYLES WOGOLE U WETA Z KOTEM?

Dorato

Od: Pt sty 28, 2011 19:07

Post » Śro mar 09, 2011 22:53 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

słuchajcie nie naskakujmy tak Kolega powiedział, że rozmawiał z jakimś azylem gdzie mog,ą Kociaka przyjąc, On się stara pomóc, jak każdy z Nas.. ja też chce Kociakowi pomóc jakbym miała możliwośc sama bym z Nim pojechała do weta ale do Morąga mam naprawde daleko...
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Śro mar 09, 2011 23:08 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

to po co kreci ze kot jest leczony,na jakiej podstawie i czym jak nie byl u weta,przeciez jesli poszedlby do weta i powiedzial ze nie ma kasy to na pewno wet pomoglby

Dorato

Post » Śro mar 09, 2011 23:10 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

ja wiem ale nie am sensu tu się denerwować i naskakiwać na siebie bo tu nie o to hodzi :) dziewczyny niestety nigdy nei ejst i nie będzie kolorowo przeciez wiecie to:)

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 09, 2011 23:14 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

no wiemy ale czas plynie a kot coraz bardziej podupada na zdrowiu,nie leczony moga byc skutki nieodwracalne,jeszcze ta dupcia i pisal ze ma biegunki to sie rudzielec odwodni.

Dorato

Post » Śro mar 09, 2011 23:20 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

pisał mize kociak bardzo dużo pije ( nie wiem co to znaczy b dużo ) szkoda, że mało się Kolega udziela tu na forum bo naprawde trzeba pomóc

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 09, 2011 23:28 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

kot raczej za mlody na mocznice,chociaz roznie to bywa, biegunki bywaja przy mocznicz,pije duzo bo jest chory i moze ma goraczke,musi dostac leki.Jak poszedlby do weta to dalby mu recepte na UNIdox 8zl super na KK i juz bylaby wielka poprawa,a tak coraz gorzej

Dorato

Post » Śro mar 09, 2011 23:32 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

za chwile bedzie kolejna dolegliwosc,tylko gadka a dzialanie i pomoc zadna dla kota

Dorato

Post » Śro mar 09, 2011 23:35 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

temat o rudzielcu powstal juz 12 dni temu I CO I NIC

Dorato

Post » Czw mar 10, 2011 8:32 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

CatAngel pisze:Podczytuję :roll: i podczytuję od początku :roll: i dziwne to wszystko :roll:

Edit. I gdzieś już tego kota z fotek widziałam :roll: tylko gdzie ja go widziałam :roll:

:?: :?: :?: Oo..

Dorato, właśnie-12 dni temu, niemal dwa tyg. temu, podczas których kot już mógł być w domu STAŁYM nawet! :?
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw mar 10, 2011 9:06 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

kalair pisze:
CatAngel pisze:Podczytuję :roll: i podczytuję od początku :roll: i dziwne to wszystko :roll:

Edit. I gdzieś już tego kota z fotek widziałam :roll: tylko gdzie ja go widziałam :roll:

:?: :?: :?: Oo..

Dorato, właśnie-12 dni temu, niemal dwa tyg. temu, podczas których kot już mógł być w domu STAŁYM nawet! :?

No gdzieś go widziałam nie tylko tutaj(nie na necie z ogłoszeń, bo robiąc ogłoszenia na Mrągowo nie było żadnego(nie przepraszam było jedno :) ale to nie tam go widziałam ) :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw mar 10, 2011 15:03 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

.
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 13:01 przez Haldeman7, łącznie edytowano 1 raz

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

Post » Czw mar 10, 2011 15:11 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

Haldeman7 pisze:Jezu, ale schiza!!! Dałem post o kocie, bo tylko ja zwróciłem niego uwagę!!! Mam dwa koty i psa, więc nie mam możliwości by go przygarnąć! O wciskanie kitu, że szukałem frajera, który ko wyleczy i wykastruje, jest brednią! Napisałem wyraźnie, że mam trudną, właściwie fatalną sytuację w domu, i w życiu w ogóle! Na weta dałem na kocia katar, poza tym kur.... nie mam kasy!!!!!! Kot był u weta, dostał zastrzyki, i leki później do karmy. Wtedy nie miał biegunki. Z tego co wiem, nie trawi laktozy i mleka w ogóle. I za cholerę nie upilnuję kto mu te mleko daje!!! Wczoraj opier... babkę która dała mu twaróg! A że dokarmia go teraz kilkoro ludzi, więc nie mam kontroli, co mu dają i po czym ma biegunkę! I nie ma dupki poranionej tylko podrażniona skórę od biegunki. Ludzie, bez schizy!
Jestem w kontakcie z liberian, ale skoro jej znajoma u której kot miał być się wycofała jak wspomniałem że być może kociak jest chory na coś jeszcze...to na to nie mam żadnego wpływu. Każdy chce ładnego kotka, zdrowego, podanego na tacy. Cóż.
Od początku był do oddania, ale skoro chory to nikt go nie chce, taka prawda. Owszem, dałem post by na jakiś czas ktoś dał mu DT, bo szkoda biedaka na takiej "wolności". Tylko to, sądziłem, że moje problemy dadzą się szybko rozwiązać.
A Kropka XL mogła przecież zapytać, gdzie ten biedak jest...zajść...zobaczyć...Morąg to mała wioseczka!!!!!!
Kociakowi się polepsza. Nabiera ciała, pałaszuje wszystko. I wciąż czeka.... Znalazł sobie schronienie.
I czytajcie....kot jest w MORĄGU!!!!!!!!!!!!! A nie w Mrągowie czy Morągowie. Fotki są moje robione w sobotę, 26 lutego. Dałem te ogłoszenie w wiele miejsc.
Dzwoniłem do Azylu dla Kotów w Konstancinie, bez warunków, że ma być zdrowy, wykastrowany..itp. Chcą go tam przyjąć, lepsze to niż czekanie na DS czy czytanie kolejnych jałowych głupot.
I zapytajcie Kropki , skoro się tak strasznie obraziła, czy chce tego kociaka zobaczyć na oczy... zaprowadzę ją tam i pokażę.

Owszem. Lepsze. Pod warunkiem, że chcesz, aby kot utknął w tłumie kilkuset kotów i prawdopodobnie złapał od nich kolejne choroby...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw mar 10, 2011 15:12 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

o rany ale młyn :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw mar 10, 2011 15:18 Re: SZUKAM DOMU DLA RUDEGO BEZDOMNEGO KOCIAKA!!!!

kotx2 pisze:o rany ale młyn :roll:

Ano młyn....

Haldeman7

Od: Sob lut 26, 2011 11:22

[poprzednia][następna]