Wybiegłam - a tam maleńka, płacząca koteczka ... wzięłam osmarkaną kruszynkę, przytuliła się ....
Ponieważ nie byłam w stanie obrobić kolejnego tymczasika, oddałam pod opiekę fundacji AgapeAnimali.
Koteczka Yoko, oprócz kataru ma ogromną przepuklinę. Było również podejrzenie ciąży, bo okazało się, że choć wygląda na kociaka, może mieć już 7-8 miesiecy.
Po paru dniach w fundacji koteczka zaczęła chorować, wymioty i biegunka ... od soboty jest w lecznicy pod kroplówkami, ma podejrzenie przerostu jelit, a problemy mogą być spowodowane przepukliną.
Dzisiaj Yoko będzie miała operację, leczenie pewnie też trochę potrwa ...
To dla niej ten bazarek, a tu jej wątek :
viewtopic.php?f=1&t=124774
Duża von Focha, BOZENAZWISNIEWA i Kwinta oddały wylicytowane przez siebie wędki do dalszej licytacji - DZIĘKUJĘ !!!!
Whiskasowe wędki – składane, więc poręczne
1. Złowiona na wędkę kura

2. Złowiony na wędkę śledź

3. Złowiona na wędka krowa

4. "Kocie coś", tak naprawdę nie wiem, co to

Coś może służyć może do serwetek? A może do świeczek?
A może ma inne zastosowanie?
W każdym razie ładne jest

1szt.

1szt.

5. Torba - niezwykła, bo jedyna taka na świecie.
Parę lat temu w Poznaniu wystąpiła Nelly Furtado. Z ogromnego bilbordu z jej podobizną uszyto ileśtam ekologicznych toreb. Torba nie jest papierowa, jest z materiału takiej jakby siateczki. Każda torba jest inna oczywiście, bo każda z innego kawałka plakatu zrobiona.
Posiada certyfikat autentyczności

Wielkość - spokojnie format a4 wejdzie, dość pojemna, z klapą zamykaną na rzepy. Całość na pasku na ramię.
Oczywiście nówka sztuka.

przód z klapą

tył

przód pod klapą

Licytacja potrwa 5 dni od pierwszej oferty dla każdego przedmiotu, wg czasu rzeczywistego.
Do wylicytowanej kwoty poproszę o doliczenie kosztów przesyłki (5zł powinno wystarczyć)
Zapraszam