Kijów, 12-13 marca br.

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 14:55 Kijów, 12-13 marca br.

Czy ktoś wybiera się na wystawe FIFE w Kijowie 12-13 marca?
fanaberia

fanaberia

Od: Pon maja 29, 2006 0:09

Post » Śro mar 09, 2011 10:05 Re: Kijów, 12-13 marca br.

Jeżeli dostanę odpowiedź o przyjęciu :kotek: na wystawę - jadę .... :) :ryk:
:lol: :ryk: :lol:

Sroka

Od: Czw kwi 29, 2010 15:46

Post » Śro mar 09, 2011 10:42 Re: Kijów, 12-13 marca br.

Super! Myślę, że potiwerdzenie będzie. Tu wszystko trochę trwa. Może trzbą ich troche ponaglić, bo mało czasu zostało.
Będzie dwójka polskich sędziów :mrgreen:
fanaberia

fanaberia

Post » Śro mar 09, 2011 10:49 Re: Kijów, 12-13 marca br.

Super :ok: - jadę - Ala już potwierdziła ..... ale się cieszę ..... :ryk: .... no to zostało załatwienie urlopiku, kupno biletu, pakowanko ...... i ...... pranko futerka ..... oj .... :roll: ..... Rychu nie będzie zachwycony ..... :) ..... on jeszcze o tym nie wie, że jedziemy ..... :ryk:
O sędziach - wiem - Dziewczyny mówiły mi, jak spotkałyśmy się w lutym na wystawie w Mińsku ..... :) było bardzo miło i wystawa sympatyczna ( polecam ) ..... ale ..... zapowidały, że u nich będzie lepiej ..... :mrgreen: ..... więc jadę .... :lol:
:lol: :ryk: :lol:

Sroka

Od: Czw kwi 29, 2010 15:46

Post » Czw mar 10, 2011 0:08 Re: Kijów, 12-13 marca br.

Biedny Rychu :( . Ale przynajmniej zwiedzi sbie trochę świata. Napiszesz potem jak było? Ja się zastanawialam, ale w końcu nie jadę.
Bylam za to w ostatnią niedzielę na wystawie WCF w Odessie. Kotów okolo 110, a 8O ludzi tłumy. Olbrzymie kolejki do szóstki wystawionych mejnkunów, bo to tu jeszcze rzadkość. Było kilka syberyjczyków i zero norwegów. Najwięcej brytyjczyków - tak jak u nas przeważnie maine coonów, trochę szkockich foldów, które tytaj hodują niewiele rzadziej niż brytyjczyki. W ogóle trzecia kategoria to potęga, choć nie ma devonóow ani korniszy.
Wystawa kijowska też ma być kameralna.
W kazdym razie - polamania wszystkiego co sie da :mrgreen:
fanaberia

fanaberia