Dawno mnie tu nie było. Znowu jestem w kwiatkach i pozdrawiam wiosennie i ... z okazji zbliżającego się Święta Kobiet - pozdrawiam wszystkie moje wielbicielki - Smarti w pierwszej kolejności, a o Jadziuni wciąż myśleć nie przestaję - Ja Erni
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2011 14:14 przez jotce, łącznie edytowano 1 raz
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
bardzo serdecznie zapraszam na mój nowy wątek-mam nadzieję że już wreszcie spokojniejszy.. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124899&p=7199502#p7199502
Witam Jak sobota i trochę słoneczka, wiadomo będzie "sesja zdjęciowa" Dziś Erni - Ogrodnik w odcinku "z bratkami za pan brat"
Trochę bym te kwiatki poprzesadzał ! A ten z lewej mi tu nie pasuje !
Wszystko muszę robić sam, łapką przytrzymam i przyklepię i będzie dobrze
A Smarti to musi mnie częściej odwiedzać i Marzenia rzecz jasna też
PS. Po odwiedzinach ErNiuniuś długo wąchał miejsca, w których była Smarti - poleżał na tym krześle, wrócił do normy - był pieszczoch jak zwykle - pewno jednak wcześniej miał za dużo wrażeń.
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 19:33 przez jotce, łącznie edytowano 1 raz
Pisałam do Pani Joli ale jeszcze mi nie odpisała. Smarti będzie się z nią umawiała teraz na zabieg Jadwisi (ma przepuklinę po sterylce), także trzymajcie kciuki żeby wszystko dobrze poszło.