wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lut 24, 2011 22:14 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Martaipieski super, że tu zajrzałaś! mj-liberian_girl jest z Piły. W najbliższym czasie wysyłamy dwa kociaki z Trzcianki do DT i DS - Pufcia i Kociambra - tu ich wątki viewtopic.php?f=1&t=124029&p=7133082#p7133082
viewtopic.php?f=1&t=124032&p=7124783#p7124783

Przyda się jeszcze jedna osoba do obfocania i opisów kotów. Samej ciężko jest to ogarnąć. Wrzucaj wszystko tutaj - będziemy zakładać wątki i ogłaszać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ja nie jestem z Waszych okolic ale los kotów z Trzcianki baaaardzo leży mi na sercu i staram się pomagać jak mogę. No i dzięki nim zaqmplowałam się z mj_liberian_girl ;)

Malvinh świat jest mały ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw lut 24, 2011 22:27 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

A ja myślałam że trikolorka znalazła prawdziwy ds :( ,myślałam że to nowy post mj-liberian_girl :oops:
Ale wiem że szybko znajdzie domek :ok:
Anna Kubica

Post » Czw lut 24, 2011 22:30 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Niestety oddali :(

Pamiętajmy jeszcze o Miłce Cytrynce viewtopic.php?f=1&t=122769 :!: :!: :!:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Czw lut 24, 2011 22:53 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

postaram sie pojechac tam jak najszybciej, moi przyszli tesciowie maja z tamtąd kocurka Maćka adoptowaliśmy go małego i chorego, póżniej przywieźlismy im kolejna bide 2miesiecznego Filipka znaleźlismy w jednej z wsi, ważył tylko 300gram mał koci katar teraz jest pieknym chłopcem ja tez mam 2 kocice jedna jest z nami od 2007roku została złapana w trzciance wysterylizowana i miała trafic do tej kociarni ale dzien po sterylce wziełam ja do siebie a od wrzesnia mam małą czarna kicie znalezioną w lesie nawet ma gdzies tu watek bo poczatkowo szukałam dla niej domku, ja osobiscie poza 2 kocicami mam 3przygarniete suczki i 2 kroliki znalezione w trzciance w smietniku, tak wiec narazie nie moge adoptowac zadnego psiaka czy kociaka ale pomagam jak moge, ze znajomymi od roku dosc czesto odwiedzamy schronisko dla psów w Jędrzejewie koło trzcianki prowadzi je ten sam właściciel co kociarnie i odkad ogłaszamy psy adopcje wzrosły, tak więc mam nadzieje ze i kociakom uda sie tak pomóc,
Mam tez znajoma z Trzcianki moze zaglada tu cczasem:) sama adoptowała niedawnoo z tamtad kotkę i czesto pomaga mi finansowo w sterylizacjach wiejskich kotek, za ok 2tygodnie jade z moja kicia i z jedna z wiejskich kotek własnie na sterylke!!!

martaipieski

Od: Pt wrz 17, 2010 10:26

Post » Wto mar 01, 2011 0:28 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

jutro jadę do schronu może jakieś kolejne kociaki wyciągne na wątki!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Wto mar 01, 2011 11:48 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Śro mar 02, 2011 20:28 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 02, 2011 21:12 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Catnaperka pisze:Malvinh świat jest mały ;)

aż taki mały to on chyba nie jest ;p po pierwszym poście miałam już banerek w podpisie, a i chyba byłam jedną z pierwszych osob ktore odezwały się na watku niewidomego kotka, który zdechł.

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Śro mar 09, 2011 21:23 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

ok słuchajcie dziś jechałam autem i koło mnie zobaczyłam kociaka zatrzymałam się żeby go nakarmić i jak karmiłam kotek dawał się głaskaąc ale nie jes w dobrym stanie... potrzebny mi koniecznie dom tymczasowy i to koniecznie kota trzeba przebadać, ma rany na ciele nei wiem czy od pogryzienia czy od jakichś drutow moze pozachaczany ale naprawde żle wygląda neiw eim czy to kotka czy kot ale jutro w dzien bede Go szukała wiem, ze da się złapać na bank... ale nie mogę naprawde nei moge zabrac go na tymczas...

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 09, 2011 22:40 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Może załóż mu osobny wątek z tytułem coś w stylu POMOCY .....
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro mar 09, 2011 22:52 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

właśnie tak planuje ale jutro poboegam żeby go pofotografowac...

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 09, 2011 23:22 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

kurcze, obyś go jutro znalazła, bo jak ma rany żeby jakaś infekcja poważna się nie wdała... :ok: za kotka i pisz jak już będziesz coś więcej wiedziała. skoro nie możesz wziąć kotka na tymczas to może na tymczasowy tymczas do jakiejś piwnicy ciepłej albo w miarę ciepłego garażu? no nie wiem...
a co do Czarnuszka to trafił w ostatnich dniach do DS wychodzącego :1luvu: i ugania się za kotką pani u której się znalazł. lovelas :)

malvinh

Od: Pon gru 06, 2010 18:18

Post » Śro mar 09, 2011 23:26 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

malvinh pisze:kurcze, obyś go jutro znalazła, bo jak ma rany żeby jakaś infekcja poważna się nie wdała... :ok: za kotka i pisz jak już będziesz coś więcej wiedziała. skoro nie możesz wziąć kotka na tymczas to może na tymczasowy tymczas do jakiejś piwnicy ciepłej albo w miarę ciepłego garażu? no nie wiem...
a co do Czarnuszka to trafił w ostatnich dniach do DS wychodzącego :1luvu: i ugania się za kotką pani u której się znalazł. lovelas :)

hahah szalony :D

no właśnie nawet piwnicy nie mam:/ kurcze mogę mieć problem ale będe szukac myślałam juz nawet o klinice tylko nei wiem ile wezmą jutro tam pojadę i się dowiem nie będe w stanie płacic dużej kwoty nie stać mnie już po protu narazie za duzo na Koty poszło ostatnio
aa i oftop mały jade do szczecina chyba 1 kwietnia czy ta klatka nadal aktualna?

mj_liberian_girl

Post » Śro mar 09, 2011 23:27 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

malvinh pisze:kurcze, obyś go jutro znalazła, bo jak ma rany żeby jakaś infekcja poważna się nie wdała... :ok: za kotka i pisz jak już będziesz coś więcej wiedziała. skoro nie możesz wziąć kotka na tymczas to może na tymczasowy tymczas do jakiejś piwnicy ciepłej albo w miarę ciepłego garażu? no nie wiem...

No właśnie oby kociątko jeszcze było ..... :(
Anna Kubica

Post » Śro mar 09, 2011 23:30 Re: wielkopolska kotki do adopcji ! pomóżmy!

Aniu będzie to Koty moje osiedlowe, ja je biegam karmić ostatnio pól h po krzakach biegałam za jednym bo miał coś z łapką ludzie już na mnei jak na psychola pewnie patrzą:P

mj_liberian_girl

[poprzednia][następna]