Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuzia96 pisze:A kiedy będą fotki beczącej dziewczynki?![]()
I głosik ktoś tu obiecał nagrać
Karotka pisze:fotki nawet pstryknęłam dwie, akurat jak sie zapoznawała z Drakulą. Jednak nie mam w domu teraz kompa i musze je wkleic w pracy, a zawsze zapomne aparatu.
Czuje, że będą burdy. Naomi burczy na koty, a jaka jest Tekla każdy wie...cos mi sie zdaje, że mamy teraz dwa dresy w domu.
zuzia96 pisze:Karotka pisze:fotki nawet pstryknęłam dwie, akurat jak sie zapoznawała z Drakulą. Jednak nie mam w domu teraz kompa i musze je wkleic w pracy, a zawsze zapomne aparatu.
Czuje, że będą burdy. Naomi burczy na koty, a jaka jest Tekla każdy wie...cos mi sie zdaje, że mamy teraz dwa dresy w domu.
![]()
![]()
no co tyNoemi burczy pewnie jeszcze ze strachu
zuzia96 pisze:A ona w schronisku była z innymi kotami czy siedziała cały czas w izolatce? Może dziewczyny z Wrocka napiszą
Karotka pisze:
fotki nawet pstryknęłam dwie, akurat jak sie zapoznawała z Drakulą. Jednak nie mam w domu teraz kompa i musze je wkleic w pracy, a zawsze zapomne aparatu.
Hannah12 pisze:Teraz to najważniejsza aby się dobrze odżywiała tj. chciała jeść itp i wydobrzała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 30 gości