cz I Kocia Przystań -SZUKAMY DOMU NA CITO DLA SAJMON-a

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 12:19 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

MIKUŚ pisze:
Kicia_Kluska pisze:Mój po sterylce też nie narzeka :mrgreen:

Mikuś, kiedy wpadniesz na ściąganie szwów? :kotek:

Prawdopodobnie dziś wieczorem, ale jeszcze się zdzwonimy :mrgreen:

To ponarzeka jak cię ujrzy 8O
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto mar 08, 2011 12:26 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

http://kwiatdlaciebie.pl/k,b2xhfDQ=

Przyjmnij zyczenia babo kochana od drugiej baby z samego rana .Niech dzien caly bedzie radosny badz zdrowa babo aby do wiosny szczescia zycze tobie sobie i kobietom na calym globie by marzenia sie spelnialy a nas chlopywyreczaly .My dzis drinki i kaweczki NASZE SWIETO DZIS BABECZKI
:piwa: wszystkim babom babeczkom, kobietom, kobietkom, tym kocim tez :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 09, 2011 16:23 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Robię zmasowany atak na mieszkanie :mrgreen: Zbieram wszystko dla Przystani. Mikuś przygotuj się na zrzut worków z rzeczmi :ryk:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Śro mar 09, 2011 19:45 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Dowiozłam dziś dwie szafki.Stojącą z szufladką i wąską wiszącą przyda się do kibelka,reczniki papierowe i mydło od Cleo.W tym tyg bedzie jeszcze szafka pod zlewozmywak ,zlewozmywak,suszarka i deska na kibelek :mrgreen: Po niedzieli jak będę miała czas podjadę po drapaczek do Marty

Karolina oczekujemy desantu mam nadzieję że rzeczy nie będa się dublowały:)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 09, 2011 19:58 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Naprawde niesamowite jak preznie Wam cala robota idzie. Taka przystan to marzenie niejednego miasta.Mozna liczyc niedlugo na jakies zdjecia? :)
Obrazek

Polanka

Od: Pon lis 01, 2010 18:45

Post » Śro mar 09, 2011 20:00 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Nie na pewno nie...Nie mam mebli tylko ciuchy, koc, stare obrusy :ryk: Jak na razie 2 worki. Chyba się przydadzą? Poza tym jakieś pierdoły - maść dla kotów, drapak (trochę zdezelowany ale może się przyda - jak nie to na śmietnik osobiście go zaniosę), proszek na pchły, taki materiałowy dom dla kociastych i nie wiem co tam jeszcze :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Śro mar 09, 2011 20:54 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Karolina - żaden śmietnik :!:

Wszystko na Dąbrowszczaków proszę zawieść :mrgreen: Wpadnij do mnie po klucze :wink:
MIKUŚ

Post » Śro mar 09, 2011 20:59 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Polanka pisze:Naprawde niesamowite jak preznie Wam cala robota idzie. Taka przystan to marzenie niejednego miasta.Mozna liczyc niedlugo na jakies zdjecia? :)

Oczywiście że tak - już niedługo będą foteczki :)

W tej kwestii liczę na Martę :mrgreen
MIKUŚ

Post » Śro mar 09, 2011 21:12 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

MIKUŚ pisze:
Polanka pisze:Naprawde niesamowite jak preznie Wam cala robota idzie. Taka przystan to marzenie niejednego miasta.Mozna liczyc niedlugo na jakies zdjecia? :)

Oczywiście że tak - już niedługo będą foteczki :)

W tej kwestii liczę na Martę :mrgreen

Jak najbardziej porobie fotki choc nie wiem kiedy będę na kociarni.Mała mi zachorowała i jestem znowu uziemiona:(

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro mar 09, 2011 21:13 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Wpadnę wpadnę, bo jutro idę po żarcie dla kotów. Może w weekend coś wywiozę już :)
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Śro mar 09, 2011 22:29 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

No to pamiętaj o 2 paczkach dla mojej pięknej :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro mar 09, 2011 22:31 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Przyszła faktura za lokal, wodę i wywóz śmieci.

Kasa się kończy - czas pomyśleć o bazarkach. Mam parę fantów od Karoliny, Pawła i Dagmary. Jednakże sytaucja ostatnimi dniami cholernie mnie zdołowała i może w weekend porobię wreszcie te bazarki.

W każdym bądź razie nie martwcie się -fanty są i będą już wkrótce wystawione. :ok:
MIKUŚ

Post » Śro mar 09, 2011 22:55 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

Pamiętam Pamiętam

No już myślałam,że się nie doczekam bazarków :mrgreen:
Obrazek

Kicia_Kluska

Post » Czw mar 10, 2011 9:32 Re: KOCIA PRZYSTAŃ SOSNOWIEC. Potrzebna szafka pod zlewozmywak!

No i się doczekaliśmy :mrgreen:

Mamy pierwszego tymczasa w Kociej Przystani :mrgreen:
Czarny kocurro, ok. roczny - jajca do obcięcia bo szpanuje nimi :twisted:
Się kurcze zastanawiam czy go na tymczasie zosatwić czy może jako pierwszy lokator przystani :?: Generalnie to zależy od stanu zadrowia Sofini - bo miałam nie mieć żadnego dopóki jej nie zaszczepię i nie wyjaśnie parę spraw dotyczących jej stanu zdrowia :(
Ale jak każdy z Nas wie Dom TO DOM! I nawet najwspanialsza kociarnia nie zapewni kotu tego co dom :roll: No zobaczymy. Wieczorem odsłona pierwszego "gościa" :mrgreen:
Następnie mamy do zgarnięcia kotkę Martyss + 2 koty z Chemicznej błąkające się - lgnące do człowieka./ Ludzie je wysterylizują i będą utrzymywać do momentu adopcji - tylko musimy im lokum zapewnić/. :wink:

Czy ktoś ma jeszcze kogoś na oku? Jak tak to meldować :mrgreen:
MIKUŚ

[poprzednia][następna]