Warszawa-słodkości dla Gerarda NOWE NA STRONIE 2!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 10:00 Re: Warszawa-słodkości dla Gerarda NOWE NA STRONIE 2!

A ja grzecznie dygam, obiecam sprawdzić konto i ogólnie zrobić Gerardowe rozliczenie.

Kolejna próba operacyjna w najbliższy wtorek 15.03. - ale na razie nie zapeszamy, bo to juz 3......
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro mar 09, 2011 11:09 Re: Warszawa-słodkości dla Gerarda NOWE NA STRONIE 2!

kotx2 pisze:czuje sie poszkodowana :?

Dlaczego?

Neigh! Trzymam kciuki! :)
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

Post » Śro mar 09, 2011 20:33 Re: Warszawa-słodkości dla Gerarda NOWE NA STRONIE 2!

Patti:) pisze:
kotx2 pisze:czuje sie poszkodowana :?

Dlaczego?

Neigh! Trzymam kciuki! :)

Może dlatego, że Zabrze nie w Warszawie..?
A może wystawisz jakieś domowe słodycze, które można wysłać pocztą? ;) (o ile takie istnieją)
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Śro mar 09, 2011 22:12 Re: Warszawa-słodkości dla Gerarda NOWE NA STRONIE 2!

Niestety... Obawiam się o wysyłkę w związku z pocztą - czasem rozgniecione paczki, czasem idą długo... A jak priorytet to trzeba zapłacić tyle więcej, że wolałabym, żeby wszystko poszło na Gerarda...
Ale... moja ciocia jeździ co tydzień do Gdańska, więc... ale już wtedy nie muffinki, bo powinny być zjedzone w ciągu ok 24 godzin, potem twardnieją - tak już mają :)
Mam też możliwość dowozu do Torunia po weekendach i do Grójca w tygodniu :)
Obrazek

Patti:)

Od: Wto lis 17, 2009 17:08

[poprzednia]