Moderator: Estraven
lutra pisze:na którą?
10?
Tweety pisze:lutra pisze:na którą?
10?
może być i ewentualnie jeszcze może być jakaś kotka do ciachnięcia i porzucenia doktorowi pod opiekę:)

Kocuria pisze:zamówiony karaluchowy rudzielec (i trochę cudownej wydry, to to szare - niestety nie jest na wydaniu) https://picasaweb.google.com/kocuria/RudzikIWydra#
jej siostra pisze:byłam na Kocimskiej, odebrałam rzeczy dla Galos3max od Milu, dziękuję.
Zabrałam Kocuriowe kuleczki dla kotów i:
-poważny 15letni prawie Kleks fika koziołki przez główkę, siedzi na zadku i udaje wiewiórkę trzymającą w łapkach zabawkę, pierze Malinę, którą posądził o chęć odebrania kuleczki;
- jego również 15letnia siostra Malina wije się po podłodze, demoluje wszystko, co znajdzie się między nią a kulką. Zabrałam jej piłeczkę kiedy się strasznie podnieciła - teraz chodzi i wyje;
-obydwa koty usiłowały ukraść piłeczki przeznaczone dla kotów paw. Teraz cudze dobra są zamknięte w szklanym słoju w który pożądliwie Kleks i Malina się wpatrują (dla bezpieczeństwa słój stoi na podłodze, na dywanie)
W co ja się wpakowałam? Jutro wstaję po czwartej!
Cammi pisze:mam zaległy bazarek do rozliczenia
książkowy
10 jej siostra
8 Kocuria
9 miszelina
15 Tunisia
12 anna09
Razem 54
wszystko to Krakuski w związku z tym książki przywożę w sobotę 12 marca do Krakowa a dziewczęta wpłacają bezpośrednio na AFN
DZIĘKUJĘ
Tweety pisze:Cammi pisze:mam zaległy bazarek do rozliczenia
książkowy
10 jej siostra
8 Kocuria
9 miszelina
15 Tunisia
12 anna09
Razem 54
wszystko to Krakuski w związku z tym książki przywożę w sobotę 12 marca do Krakowa a dziewczęta wpłacają bezpośrednio na AFN
DZIĘKUJĘ
mam wpłatę anny09
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, sebans i 67 gości