kotx2 pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
no to po balonie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pucio79 pisze:kotx2 pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
no to po balonie
dzisiaj balony to krynia wypuszcza bo wnusio roczek kończy
krynia08 pisze:pucio79 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Laski jak coś, to do pomocy na kwiecień możemy już tylko 1 osobę przyjąć, potem to już zapisy na maj. Chyba,że się bardzo ruszy z bazarkami. Na razie lista pełna. Pozwoliłam sobie wpisać też siebie, bo mój tymczas 8-letni Cartman ma zęby do czyszczenia, muszę mu zrobić badania krwi i testy oraz zaszczepić . Nie wiem, jak on przeżył w schronie, bo lubi tylko mięsko mielone wieprzowo-drobiowe.
no to jak by nikt sie nie zgłosił to czy ja moge zaproponować Hospicjum Agn lub dt Mirki bo tam siedzi Betinkato jakie żarełko albo piaseczek by im sie przydał
kotx2 pisze:pucio79 pisze:kotx2 pisze::piwa:![]()
![]()
![]()
no to po balonie
dzisiaj balony to krynia wypuszcza bo wnusio roczek kończy
no to za ten roczek wnusia![]()
![]()
![]()
pewnie pysznego torcika poje
![]()
![]()
albo serniczka
![]()
Mruczeńka1981 pisze:Krynia sto lat dla Gracjanka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Napisz Mirce,żeby do mnie napisała, albo Agn![]()
Hanulka czekam na fakturę i wysyłam kasę
pucio79 pisze:Erin właśnie była u mnie koleżanka, dałam jej przepis na Twoje pierogi i na 50% w sobotę będę je smakowała
kotx2 pisze:pucio79 pisze:Erin właśnie była u mnie koleżanka, dałam jej przepis na Twoje pierogi i na 50% w sobotę będę je smakowała
szczesciaraja i pierogi to dwa bieguny płn i płd
![]()
![]()
kotx2 pisze:pucio79 pisze:Erin właśnie była u mnie koleżanka, dałam jej przepis na Twoje pierogi i na 50% w sobotę będę je smakowała
szczesciaraja i pierogi to dwa bieguny płn i płd
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości