Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 09, 2011 11:26 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

ASK@ pisze:U Agneski jest młody bury kocurek.Jak siedziałam z nim 2 godziny to nie złaził mi z kolan.Mruczy, barankuje,rozdaje całuski. Cudo z charakteru i cudo urody. mały jest sam w łazience i strasznie rozpacza. Zamiast bawic sie musi pojedyńczo zmagać sie z losem. A mimo wszystko kocha człowieka . Był wczesniej z innym kocim towarzyszem,ale znalazł sie domek dla niego. Teraz jest jedynakiem.
wątek
2 post pierwszy kot. Fota nie oddaje jego urody a przede wszystkim charakteru. Prosze zajrzyj.

viewtopic.php?f=1&t=122206&hilit=+Co+Jokot+Robi+w+lesie

Aśka, dzięki serdeczne za podpowiedzenie mojego Maluszka.
Bardzo chętnie udzielę dodatkowych informacji, prześlę więcej zdjęć. :)
Biedak jest ciągle samotny, a tak bardzo potrzebuje towarzystwa. I do ludzi i do kotów aż się wyrywa. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro mar 09, 2011 11:30 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Agneska pisze:
ASK@ pisze:U Agneski jest młody bury kocurek.Jak siedziałam z nim 2 godziny to nie złaził mi z kolan.Mruczy, barankuje,rozdaje całuski. Cudo z charakteru i cudo urody. mały jest sam w łazience i strasznie rozpacza. Zamiast bawic sie musi pojedyńczo zmagać sie z losem. A mimo wszystko kocha człowieka . Był wczesniej z innym kocim towarzyszem,ale znalazł sie domek dla niego. Teraz jest jedynakiem.
wątek
2 post pierwszy kot. Fota nie oddaje jego urody a przede wszystkim charakteru. Prosze zajrzyj.

Biedak jest ciągle samotny, a tak bardzo potrzebuje towarzystwa. I do ludzi i do kotów aż się wyrywa. :1luvu:

dla mnie kociary co to niejednego kota widziała,jest cudny.I taki potencjał miłości siedzi sam i płacze. Zakocha ludzia na śmierć.Kota też.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro mar 09, 2011 13:04 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Agneska pisze:
wątek

O, i tu mi ASK@ podpadłaś :twisted:
Lulu też siedzi w odosobnieniu... Mam w domu 9-cio metrową wolierę wewnętrzną i tam kwaterują FIV-ki...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro mar 09, 2011 14:00 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Zofia&Sasza pisze:
Agneska pisze:
wątek

O, i tu mi ASK@ podpadłaś :twisted:
Lulu też siedzi w odosobnieniu... Mam w domu 9-cio metrową wolierę wewnętrzną i tam kwaterują FIV-ki...

Uszatka ma do dyspozycji kuchnię... Każdy radzi sobie jak może :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro mar 09, 2011 14:33 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

o matko, chyba się juz nie odezwę :mrgreen:
gdzie to było o nagonce i be forum :?: :wink:

Maluszka widziałam i tyle.Zapdał mi głeboko w serce jak go głaskałam.
Każdego kota żal. Każdego.
I wszystkim zycze, by domy znalazły. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro mar 09, 2011 14:43 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

ASK@ pisze:o matko, chyba się juz nie odezwę :mrgreen:

To się nazywa pasturowanie :twisted:
Ja też życzę wszystkim, ale bliższy Lulek ciału niż sukmana :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro mar 09, 2011 16:24 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

A Lulek na tą dyskusję:
adopcje/index.php?u=9079/1
:ryk: :ryk: :ryk:

Oczywiście duchowo wspieram Lulka! Ale jakby nie było jeden fivek znajdzie dom i to jest faaaaantastyczneeee! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro mar 09, 2011 17:34 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

ASK@ pisze:o matko, chyba się juz nie odezwę :mrgreen:

Ja też :ok:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Śro mar 09, 2011 20:08 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

W Ostródzie jest kicia Marcelinka. Miała być adoptowana do Warszawy do 3 innych kotów. W trakcie sterylizacji wykonano testy: FIV+! Adopcja nie doszła do skutku. Kicia jeszcze jest w DT, ale jej czas się skończył i wkrótce wróci do schronu w OStródzie!!!!! Twoja oferta może uratować jej życie! Proszę, zastanów się nad adopcją Marcelinki (to koteczka w moim opisie)
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro mar 09, 2011 20:15 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Dodam, że ponieważ zaangażowana byłam w jej niedoszłą adopcję, zobowiązałam się zabrać kicię na tymczasowy pobyt, aby nie wróciła do schronu. Niestety, mogę jej ofiarować jedynie malutką łazienkę :( Już sama nie wiem, co gorsze: ta łazienka czy schron? Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu pojadę po Marcelinkę, jeśli zechcesz ją poznać - napisz do mnie.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw mar 10, 2011 12:28 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Śliczna Marcelinka :1luvu: (krówka, mniam mniam :wink: )

Moha, banerek nie działa, chyba zły link jest.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw mar 10, 2011 13:23 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Moha pisze:Dodam, że ponieważ zaangażowana byłam w jej niedoszłą adopcję, zobowiązałam się zabrać kicię na tymczasowy pobyt, aby nie wróciła do schronu. Niestety, mogę jej ofiarować jedynie malutką łazienkę :( Już sama nie wiem, co gorsze: ta łazienka czy schron? Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu pojadę po Marcelinkę, jeśli zechcesz ją poznać - napisz do mnie.

Schron. Na pewno. :(
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw mar 10, 2011 16:06 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Teraz jestem w pracy i tylko na jedną minutkę tu zajrzałam, wieczorem się poprawię (tzn poprawię banerek) :oops:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pt mar 11, 2011 10:55 Re: Poszukiwan siostra lub brat dla mojej Koty z FiV

Kochani - dziękuję za tak duży odzew :D
Mam tylko taka małą skromną prośbę - pare osób kierując się tym, że jako warunek konieczny postawiłam Fiv, ignoruje moje pozostałe "wymagania". Cieżko mi jest później odpisywać Wam, że nie jesteśmy zainteresowani nieśmiałym kotkiem bojącym się ludzi, albo taki który mieszka bardzo daleko. Wynika to z tego, że dokocnie do naszej Koty musi przebiegać bardzo "delikatnie" i dlatego poszukujemy kota z konkretnym charakterem, poza tym takiego, który będzie mieszkał niedaleko - nie mamy samochodu, a chcemy go lepiej poznać i zobaczyć jak reagują na siebie z Kotą. Przepraszam jeśli brzmi to "niesympatycznie", ale mam nadzieje że rozumiecie, dla nas to wielki krok, dla Koty swoistego rodzaju terapia.

kottur1

Od: Wto lut 08, 2011 13:21

[poprzednia][następna]