Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patmol pisze:AYO - totylko złudzenia
pozytywka pisze:Patmol pisze:AYO - totylko złudzenia
nie, Patmol, to rzeczywistość - jak się lubi wlasne dzieci, to one tez lubia innych
AYO pisze:To była emotka w sensie "gratulacje" a piwo w rozsądnych ilościach nikomu jeszcze nie zaszkodziło
Patmol pisze:dlatego ja wole psy
pozytywka pisze:Dzieci są jak koty - potrzebują dużo niezależności
I tego żeby sie nimi opiekować bez narzucania się
pozytywka pisze:ale to przez to, że znalazłam w aparcie stare zdjęcia Lokiego i nagle mi się okropnie zatęskniło
a jak już zaczęłam tesknic,to mi się przypomniało, że dzieci same biedne porzuciłam
pozytywka pisze:Patmol pisze:dlatego ja wole psy
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
dlatego masz 6 kotów?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i dlatego tak się trzeba teraz nakłócić, żeby z dziecka wykrzesać chociaż minimum użytecznościAYO pisze:ale - pała została przegięta w druga stronę i z tego nic dobrego nie moze wyniknąć
AYO pisze:pozytywako - opisywała mi analogiczną sytuację przyjaciólka.
Starsza córka odebrała dowód i z przyjaciólką postanowiły to uczcić. Kupiły wino [jakieś fikuśne - nie znam się...] a pani w monopolu staneła na wysokości zadania i poprosiła o dowód![]()
Częśc spożyły nad morzem a resztą poczęstowała właśnie swoją rodzicielkę
Patmol - na dzieciach nie znam sie zupełnie.
Obserwuję z boku i mam swoje zdanie - to wszystko
AYO pisze:pozytywka pisze:Dzieci są jak koty - potrzebują dużo niezależności
I tego żeby sie nimi opiekować bez narzucania się
Mam takie wrażenie - obserwując koleżanki - ze nasze/wasze pokolenie jest na szczęście mniej restrykcyjne od pokolenia powojennych rodziców. Naturalna kolej rzeczy ale - pała została przegieta w druga stronę i z tego nic dobrego nie moze wyniknąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka i 151 gości