jej siostra pisze:ja w tę sobotę piekę, więc mi wystarczy, ale do następnego wystartuję
No i proszę! Wygląda na to, że już chlebków z 13 marca nie ma
jej siostra pisze:ja w tę sobotę piekę, więc mi wystarczy, ale do następnego wystartuję
Tweety pisze:kasa wpłynęła, a ja bym się może załapała na jeden bochenek. Przy moim synu to kompletnie nieekonomiczne co prawda, bo pewnie ciężko się będzie dopchać się do chleba ale może uda się jakoś spróbować choć odrobinę
edit_f pisze:Tweety pisze:kasa wpłynęła, a ja bym się może załapała na jeden bochenek. Przy moim synu to kompletnie nieekonomiczne co prawda, bo pewnie ciężko się będzie dopchać się do chleba ale może uda się jakoś spróbować choć odrobinę
zapisuję i dziękuję![]()
chlebek przywiozłabym w sobotę..
czy zaczynamy licytację za 12 zł czy też opcja KUP TERAZ za 20 zł?
Tweety pisze:edit_f pisze:Tweety pisze:kasa wpłynęła, a ja bym się może załapała na jeden bochenek. Przy moim synu to kompletnie nieekonomiczne co prawda, bo pewnie ciężko się będzie dopchać się do chleba ale może uda się jakoś spróbować choć odrobinę
zapisuję i dziękuję![]()
zaczynam od 12, bo inaczej zabawa za szybko się skończy
miszelina pisze:Tweety pisze:edit_f pisze:
zapisuję i dziękuję![]()
Ja tez bym chciala chlebka spróbowac.
Jesli mam licytowac, to daje 14 zeta.
Tweety pisze:miszelina pisze:Tweety pisze:
Ja tez bym chciala chlebka spróbowac.
Jesli mam licytowac, to daje 14 zeta.
niestety, nie zaproszę Cię, bo sama mam niewielkie szanse na dopchanie sięno to 15 zł.
A ile on waży?
Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam
Pasibrzucha uznała, że bardzo jej uwiera nieumiejętność pieczenia chleba i przychodzi do mnie na naukę w piątek - chlebki będziemy piekły razem
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam
Pasibrzucha uznała, że bardzo jej uwiera nieumiejętność pieczenia chleba i przychodzi do mnie na naukę w piątek - chlebki będziemy piekły razem
A ja myślałam, że na gotowy przyjdę...
Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam
Nie martwcie się. Moja obecność będzie zupełnie bierna, więc w żaden negatywny sposób nie wpłynę na najwyższą jakość chlebków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości