Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 22:08 Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

Natknelam sie na taki artykul http://www.jelonka.com/news,single,init ... t=1#coment

moze jest ktos blisko Jeleniej Gory i przyjzy sie problemowi?
jesli kobiete eksmituja, to koty moga wyladowac w schronie, a nie wiadomo ile puchatkow posiada

ktos w komentarzach podal link hodowli http://www.marela.boo.pl/kontakt.html
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Wto mar 08, 2011 23:14 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

Ja się tak do końca nie znam,ale to chyba legalna hodowla?
Przynajmniej tak mi sie wydaje.
Legnica

Post » Śro mar 09, 2011 0:20 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

6 miotów w roku 8O :?: To chyba nie jest normalne, więc wątpię czy legalne. I jeszcze baba sprzedaje z kosza na rynku. Który przyzwoity hodowca tak robi? Sprawa śmierdzi na kilometr - doslownie i w przenośni :mrgreen:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Śro mar 09, 2011 0:27 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

A to jest napewno ta Pani ? ...

ps.mialam w wakacja 16 kotow w domu i zadnego zapachu nie bylo ...jaki u tej baby musial byc syf to sie w pale nie miesci .. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ( szkoda jej bylo na zwirek ???)
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Śro mar 09, 2011 6:53 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

na stronie widać ze ma dużo kotów,
zaznaczę sobie temat
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 09, 2011 8:29 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

wlasnie dobrze by bylo by ktos sie przyjrzal sprawie, na poczatku myslalam ze to jakis pseudohodowca, ale ktos wkleil link do strony hodowli i to raczej na legalna wyglada
ona tych kotow ma duzo, moze kilka kotek stad ilosc miotow
ale i tak uwazam ze troche przesadza, bo w jednym mieszkaniu trudno o dobre warunki dla tylu kotow

temat smrodu to osobna historia, ja mam wiele kotow i przy regularnym sprzataniu nie ma mowy o smrodzie, wielu odwiedzajacych moj dom, nie ma pojecia ile kotow on skrywa ;)

natur11

Post » Śro mar 09, 2011 10:36 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

Znam tą hodowle. Gdy Pani byla czlonkiem klubu, otrzymałam kilka telefonów od osob, ktore kupily koty z tej hodowli.
NIestety na moje prosby, aby zlozyc do klubu skarge, podpieta dokumentacja otrzymalam zapewnienia, ze OK, wszystko dostane. Do dnia dzisiejszego nie wplynela zadna skarga.
Hodowla nie nalezy do Felis Posnania. I nie byla juz czlonkiem klubu, gdy artykul sie ukazal.
Ostatnio edytowano Śro mar 09, 2011 10:39 przez Basia_G, łącznie edytowano 1 raz

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Śro mar 09, 2011 10:38 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

Basia_D pisze:Znam tą hodowle. Gdy Pani byla czlonkiem klubu, otrzymałam kilka telefonów od osob, ktore kupily koty z tej hodowli.
NIestety na moje prosby, aby zlozyc do klubu skarge, podpieta dokumentacja otrzymalam zapewnienia, ze OK, wszystko dostane. Do dnia dzisiejszego nie wplynela zadna skarga :(
Hodowla nie nalezy do Felis Posnania. I nie byla juz czlonkiem klubu, gdy artykul sie ukazal.

Basia przenieś ten post na hodowlany
Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam.
Autor: G.B. Shaw

danunka

Od: Sob kwi 30, 2005 21:23

Post » Śro mar 09, 2011 11:00 Re: Dolny Slask. Prawdopodobna eksmisja hodowli persow

ten watek zalozylam jako pierwszy ale poradzono mi zeby go przeniesc na forum hodowlane
drugi rownolegly na hodowli jest tutaj viewtopic.php?f=10&t=125138

moze ten powinien byc zamkniety, poradze sie moderatora

natur11