Mało? ja to mam tyle może łącznie ale ja nigdy za wiele rzeczy nie miałam z braku możliwości, a teraz mi aż tak na tym nie zależy, są wazniejsze rzeczy. Zresztą na modzie się nie znam, kupuję to co wygodne i uniwersalne
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Erwin już niemal zdrowy. Dzisiaj rano łyknął tabletkę jakby to był chrupek. Nawet nie poczuł. Ale nie wiemy co mu było. Ważne, że dochodzi do siebie. Może jakiś wiosenny wirus...
Witam serdecznie wszystkich od rana
Buty kupowaliśmy po cenie zakupu- naprawdę tanio. Ale nie pamiętam dokładnie cen. Zmęczona byłam, ledwie na oczy widziałam. To HSB regulował rachunek, widział ceny.
O. Erwinku, cieszymy sie ze zdrowiejesz Fajnie ze 6 par butkow sobie kupilas ja na wiosne/ lato tez musze porzadki w szafie zrobic i kupic nieco odzienia To jak Erwin zdrowieje to potrzymajcie za Xelmiego, co by wszystko ok bylo.
sunshine pisze:Buty mam. Teraz nowa garderoba, bo przecież nieustannie tyję
O Xelmim myślę cały ranek. Co też on sobie zrobił w ten ząbek. Nadal mu się rusza?
nie sprawdzalam czy nadal sie rusza, bo boje sie mu podraznic to. Zastanowilam sie, czy przez te upadki ostatnio nie spadł na bródke i jakos przez te upadki cos mu sie poruszalo tam.
a ja rano przyszykowałam transportery w przedpokoju a Xelmo od razu sie wpakował i siedział gotowy do drogi juz.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.