BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT-MA DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 16, 2011 12:43 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Szalony Kot pisze:Co u Karolka? Jak zdrowie? Jak szanse na domek? :)

Karolek ma się bardzo dobrze, zdrowie dopisuje :-) W Walentynki dostał specjalną walentynkową puszkę - szamał aż miło!

Szanse na domek chwilowo zanikły :(((

maceyo

Od: Pon paź 11, 2010 15:17

Post » Śro lut 16, 2011 13:06 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Dlaczego? :(
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon lut 28, 2011 13:48 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Szalony Kot pisze:Właśnie? Karolek ma ogłoszenia?
Poza FB, z którego przyszłam? :D

Nie ma jeszcze, zdaje się.

Szanse bezpośrednie zanikły, ponieważ ta para, która się wstępnie deklarowała, jest nieco zbyt mobilna i zbyt czesto imprezują. To świetni ludzie, ale przy ich trybie życia to nie byłby dobry dom dla Karolka.

On potrzebuje domu z innym kotem lub rodziną, gdzie ludzie często są w domu. Jest tak stęskniony i spragniony obecności człowieka, że aż żal serce ściska, kiedy się wychodzi z domu.

maceyo

Post » Pon lut 28, 2011 14:25 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:

Szanse bezpośrednie zanikły, ponieważ ta para, która się wstępnie deklarowała, jest nieco zbyt mobilna i zbyt czesto imprezują. To świetni ludzie, ale przy ich trybie życia to nie byłby dobry dom dla Karolka.

On potrzebuje domu z innym kotem lub rodziną, gdzie ludzie często są w domu. Jest tak stęskniony i spragniony obecności człowieka, że aż żal serce ściska, kiedy się wychodzi z domu.

Mogłabyś napisać tekst do ogłoszeń?

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto mar 08, 2011 11:58 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

justyna8585 pisze:
maceyo pisze:

Mogłabyś napisać tekst do ogłoszeń?

Tak oczywiście, jakbyś mi wysłała jakąś specyfikację na priwa... jakies wytyczne.

maceyo

Post » Wto mar 08, 2011 12:01 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo jak Karolek :)
Coś długo tymczasuje(mam nadzieję, że to nie problem, tuż to przeze mnie siedzi u Ciebie :roll:

Już dawno powinien być ogłaszany :roll:

Edit: Dziękuję za treść ogłoszenia :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 08, 2011 20:40 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Wklejcie proszę linki jak ogłoszenia się pojawią :) Namiary mają być na mnie czy na maceyo?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro mar 09, 2011 23:48 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Liwia_ pisze:Wklejcie proszę linki jak ogłoszenia się pojawią :) Namiary mają być na mnie czy na maceyo?

Ogoszenia juz sa :-) z namiarami do mnie.

maceyo

Post » Śro mar 09, 2011 23:59 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:
Liwia_ pisze:Wklejcie proszę linki jak ogłoszenia się pojawią :) Namiary mają być na mnie czy na maceyo?

Ogoszenia juz sa :-) z namiarami do mnie.

Przesłałam Oli na pw :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 15, 2011 17:01 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Zagladam do przystojniaka :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto mar 15, 2011 21:37 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Szalony Kot pisze:I co, jak tam Karolek? Jakiś dom na horyzoncie? :)

Hej dziewczyny, było jedno zapytanie, ale telefonu juz nie było niestety :(
Tak więc czekamy... ściskajcie kciuki :-)

maceyo

[poprzednia][następna]