Tweety pisze:zaglądam, jest bardzo dobrze, tym bardziej jak na pierwszy raz.
Dorzuciłabym pod spodem info o możliwości przekazania 1% do tego tekstu jak można pomóc. Nie wiem czy nie czytelniejsze byłoby
podanie tego z pauzami jako osobne formy pomocy
A widziałaś nasz nowy kubek? on jest tak już jest robiony w ramach identyfikacyj wizualnej. Myślę, że dobrze by było taki szablon stworzyć i do adopcji i do aukcji na allegro, tylko ja jestem w tym zakresie ciemnota więc się nie podejmuję tylko
czekam na gotowca 
Dołożę info o 1%.
Co to znaczy z pauzami? Napisz mi przykład, żebym wiedziała o co chodzi
Kubka nie widziałam, gdzie można go obejrzeć? Rozumiem że trzeba upodobnić ogłoszenie do kubka? Zrobię gotowiec, nie ma sprawy.
Na razie queen_ink przydzieliła mi do ogłoszenia Krówka, Rumcajsa, Tepsę, Bellę, Kminka i Monetkę.
Wiszą już Krówek i Monetka, także na Animalii, zaraz zrobię Kminka.
O Belli bardzo mało informacji i jakoś mało optymistyczne, mówię o ostatnim zdaniu:
ur. V. 2010, znaleziona w fatalnym stanie na jednym z krakowskich osiedli. Szybka interwencja pomogła jej wyzdrowieć co w przypadku panleukopenii u małych kotów jest bardzo trudne.
Obecnie kociczka jest w pełni sił, rozrabia z innymi kotami, ma świetny apetyt, jest oczywiście kuwetkowa. Czeka ją szczepienie, z racji choroby przełożone w czasie
Co do Tepsy to nie mam daty jej urodzenia, zatem na razie czekam na info.
Na Animalii ogłaszanie jest proste, można je tam zawiesić raz na zawsze i nie trzeba pamiętać, by wznawiać. Ale przewidziane jest pole na maila, bez którego formularz nie przyjmuje ogłoszenia. Myślę, że sensowniej byłoby podawać maila DT niż mojego, ale jak uważacie.
To biorę się za Kminka, a Was proszę o uzupełnienie ww. danych

EDIT: zrobiłam sporo lit(e)rówek