Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 05, 2011 16:10 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Fajnie wyglądają czarne koty na zdjęciach :lol:
czarna sylwetka i czasami tylko błyszczą oczy :)
ale widać że kicia szczęśliwa :1luvu:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto mar 08, 2011 15:04 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Czekajac na obiadzik :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto mar 08, 2011 17:35 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Marea pisze:Czekajac na obiadzik :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

O BOŻUNIU jakie miny :lol: no i kiedy ten obiadzik będzie :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Wto mar 08, 2011 17:41 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Nascarek to taka kochana wielka psina ;) Oliwka z rana przed śniadankiem, robi osemeczki wokol jego nog, lize mu lapki, a on siedzi jak zahipnotyzowany ;) i ani drgnie, a ona tance odstawia ;) i wyjada jego wielgachne chrupy z miski :lol: a raczej wyławia ;) a n biedny czeka na pozwolenie :lol: Oliwka ustawia Nascarka jak chce a on jej sie poddaje, czasem oberwie z lapy jak sie zapedzi i jej myszke chce porwac :lol: a pozniej omija ja wielkim lukiem przez kilka h 8)
Obrazek

Marea

Post » Wto mar 08, 2011 17:59 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

dokładnie tak:D

Oliwka rządzi w tym związku. Nascar zawsze czeka spokojnie, aż ona uzna, że jego uszy i nos są wystarczająco czyste i zostawi go w spokoju.

Piękna jest psiokocia przyjaźń :1luvu:

madziszkie

Od: Nie cze 20, 2010 18:36

Post » Wto mar 08, 2011 18:41 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

madziszkie pisze:Oliwka rządzi w tym związku. Nascar zawsze czeka spokojnie, aż ona uzna, że jego uszy i nos są wystarczająco czyste i zostawi go w spokoju.

Piękna jest psiokocia przyjaźń :1luvu:

To co piszecie jest cudowne :)
Wspaniała i śliczna para :1luvu:
Obrazek

Annaa

Post » Wto mar 08, 2011 20:17 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Prawda ze pieknie razem wygladaja? Oliwka wypiekniala Madziu ;) takie ma ladne oczka i geste futerko, chyba nabrala troszke cialka co? :lol:
A ja sie ciesze przede wszytskim ze Oliwka trafila do domku gdzie jest inny zwierzak bo widze ze jej to sluzy, rozkrecila sie na maxa no i ma przyjaciela, ktorym moze porzadzic troszke i ma sie kim opiekowac :lol:
Obrazek

Marea

Post » Wto mar 08, 2011 21:07 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Oczka ma piękne, nie trzeba nic przy nich robić. Futerko jej się błyszczy, uważam to za zasługę Orijena, kicia za nim szaleje. Oliwka trzyma formę, prędzej ubyło jej parę gram od codziennych akrobacji w pogoni za myszką( zdezolowana, bez oczu i noska, ale według kici jedyna godna uwagi :lol: ). Musimy im dawać posiłki o tej samej porze, bo czarnucha nie da Nascarowi dojść do miski. Jest nawet tak bezwstydna, że wciska mu się pod nos, żeby dostac się do chrupek,których i tak nie zje,bo sa za duże. Mogłabym o nich opowiadać bez końca, nigdy się nie nudzimy:)

madziszkie

Post » Wto mar 08, 2011 21:19 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Opowiadaj :) fajnie czyta się takie rzeczy :)
Obrazek

Annaa

Post » Śro mar 09, 2011 6:44 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Tak, tak, ja tez chetnie slucham i zdjecia ogladam, w Nascarku jestem zakochana :love: a Oliwki to nigdy nie mam dosc :lol:

Co do Orijena to masz racje, ostatnio kupilam kurczakowego i moim, kocurek ma siersc jak nasmarowana Oliwka :) a kotka mniej linieje i lupiez tez ma mniejsyz bo miala okropna siersc, choc przyznam ze im srednio smakuje, nie jedza tej karmy az z takim smakiem jak innych, nastepny worek kupie chyba rybny.
Obrazek

Marea

Post » Śro mar 09, 2011 10:34 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

jest dużo opinii,że koty nie chcą jeść Orijena. Oliwce na szczęście bardzo smakuje. Chciałam jej teraz zamówić Taste of the wild,ale nie mają 2kg:/

madziszkie

Post » Śro mar 09, 2011 10:45 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Taste napewno wychodzi duzo okazyjniej cenowo ale mysle ze jakosciowo lepszy napewno jest Orijen, moje koty byly na TOTW prawie rok zjadly chyba z 3 worki 6.8 kg, bylo ok, pozniej chcialam Shile na diete przerzucic i cos o mniejszej zawartosic tluszczu i dawalam obu Sterylized z Royala, bo wiele osob poleca, bo kontrola wagi, bo dbanie o drogi moczowe kotow po kastracji, ale kotka zaczela sie sypac okrutnie (Lupiez), ma chyba wrazliwa skore, wiec ewidentnie widze ze Royal nie jest zbyt dobra karma, teraz od kilku tyg na Orijen zmieszanym w niewielkiej ilosci z Purina One i siersc o niebo lepsza no i mniej jedza... i chyba na tym sie skupie, dobra karma, bez szalenstw typu dietetyczna, czy dla sterylizowanych ale w malych ilosciach i bez podjadania miedzy posilkami ;) badalam im krew w grudniu i maja oba dobre wyniki, wszytsko w normach, nerki, watroba cukier itp, takze sa zdrowiuskie ;) Kocurek mial tylko bardzo niskie krwinki biale, leukopenia? ale lekarze mowia ze pewne koty tak maja, poprostu.
Obrazek

Marea

Post » Śro mar 09, 2011 11:19 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

Orijen to moja karma numer jeden,ale chciałam jej urozmaicić dietę. Orijen 59zł ,TOTW 39zł, więc różnica jest, ale niestety opakowań po 2kg brak i nie wiadomo kiedy będą. Taste też ma świetny skład, co dla mnie najważniejszenie ma zbóż. Teraz zamówiłam jej Brita Care dla sterylek,żeby miała cosik lżejszego i będę jej mieszać. Royalowi mówię zdecydowane nie, nie wiem,czy mięsożercę ucieszy fakt, iż w składzie numerem jeden jest ryż lub kukurydza. Świetny chwyt karmami pod rasy, nieświadomi ludzie biorą jak napisali,że dla Labradora, a jak mają w domu jeszcze goldena to trzeba inną dla Goldena :lol:

madziszkie

Post » Śro mar 09, 2011 17:56 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

WOW!!! Cudnie! Tak się cieszę, że Mała trafiła w tak świetne miejsce, po prostu odnalazła swoje stado. Tego najbardziej chciałam - drugiego zwierzaka, z którym stworzy tandem. Dziękuję za tak wspaniałe wieści i stworzenie domu Oliwce!

Asia K

Od: Wto lis 23, 2010 22:26

Post » Śro mar 09, 2011 23:52 Re: Oliwka juz w nowym domku :) cala rodzinka juz bezpieczna!

to ja dziękuję Wam za zaufanie:)

madziszkie

[poprzednia][następna]