Moderator: Moderatorzy
Annazoo pisze:20. Poproszę pyszczek, przednie łapunie i brzunio za wywoławczą
lanua pisze:a ja mam pytanieten naszyjnik to jaki "materiał" ?
drewno czy jakiś kamień czy cuś innego?
lanua pisze:a ja mam pytanieten naszyjnik to jaki "materiał" ?
bibuś pisze:Acha sorki pogubiłam sie daje 20zł
_namida_ pisze:Moi drodzy!
Nie sprzedajemy Molly na raty, gdyż ja się nie czuję na siłach jej podzielić![]()
Molly kosztuje 0,99 w całości, to chyba nie tak dużo?![]()
lanua - naszyjnik nie jest ani drewniany ani z kamienia i ciężko mi stwierdzić, z czego jest - coś jakby kauczuk/dziwny plastik? Środkowa część jest cięższa, ale to nie drewno.
bibuś - kwiat groszku dał wcześniej 15 za rękawiczki, więc musisz przebić choć o grosza
No to kto bierze nr 20?
Annazoo pisze:_namida_ pisze:Moi drodzy!
Nie sprzedajemy Molly na raty, gdyż ja się nie czuję na siłach jej podzielić![]()
lanua - naszyjnik nie jest ani drewniany ani z kamienia i ciężko mi stwierdzić, z czego jest - coś jakby kauczuk/dziwny plastik? Środkowa część jest cięższa, ale to nie drewno.
bibuś - kwiat groszku dał wcześniej 15 za rękawiczki, więc musisz przebić choć o grosza
No to kto bierze nr 20?
Namida, a Ty dopłacasz te 0,99 za kota czy kupiec ma zainwestować? Bo jak dopłacasz, to ja mogę przemyśleć wzięcie całości
_namida_ pisze:Annazoo pisze:_namida_ pisze:Moi drodzy!
No to kto bierze nr 20?
Namida, a Ty dopłacasz te 0,99 za kota czy kupiec ma zainwestować? Bo jak dopłacasz, to ja mogę przemyśleć wzięcie całości
Szczerze mówiąc to dopłacę
Annazoo pisze:To mi daje do myślenia...
Wobec tego poproszę o więcej czasu do namysłu
_namida_ pisze:Annazoo pisze:To mi daje do myślenia...
Wobec tego poproszę o więcej czasu do namysłu
Wiesz - do 11 marca
Swoją drogą miałam nadzieję, że za Molly chleb z kamienia dostanę, a tu widzę że trzeba będzie jeszcze z własnej kieszeni wyłożyć
Annazoo pisze:lanua pisze:a ja mam pytanieten naszyjnik to jaki "materiał" ?
Ten naszyjnik jest lekko obsikany przeze mnie, stoję obok, mam zjeżony ogon i syczę
lanua pisze:Annazoo pisze:lanua pisze:a ja mam pytanieten naszyjnik to jaki "materiał" ?
Ten naszyjnik jest lekko obsikany przeze mnie, stoję obok, mam zjeżony ogon i syczę
obsikany mówiszhmmm zaryzykuję ...
naszyjnik za 15 poproszę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości