Bibi...

...i Frodzik. On ma zresztą jeszcze dwie takie, ale wierzgał i nie pozwolił sfocić

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Tak zachęcałaś, no to coś Ci wstawię:
Bibi...
...i Frodzik. On ma zresztą jeszcze dwie takie, ale wierzgał i nie pozwolił sfocić
anulka111 pisze:Rety-az mnie zatkało z zachwytu-jakie cudowne skarpetunie
anulka111 pisze:Bibi ma perfekcyjne, Frodzik awangardowe-bo nierówno pomalowane![]()
Paput cudowne![]()
I pomyslec ,ze jedyne o czym marzylam to o jakims kocie z skarpetkami,a mam ......kolanowki seal,rajtuzy biale i prazkowane rude rajstopki![]()
![]()
W dodatku Rysia broda ,ktora jest białaokazala sie na wystawie kremowa broda
![]()
Cos ja nie mam szczescia do bialego
mar9 pisze:anulka111 pisze:Bibi ma perfekcyjne, Frodzik awangardowe-bo nierówno pomalowane![]()
Paput cudowne![]()
I pomyslec ,ze jedyne o czym marzylam to o jakims kocie z skarpetkami,a mam ......kolanowki seal,rajtuzy biale i prazkowane rude rajstopki![]()
![]()
![]()
zawsze możesz usztrykować białe![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:mar9 pisze:anulka111 pisze:Bibi ma perfekcyjne, Frodzik awangardowe-bo nierówno pomalowane![]()
Paput cudowne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chwilami mam ochoteszczegolnie dla Rysia
bo mimo obserwacji stalej ,jakos zawiazków skarpetek nie widac
mar9 pisze:anulka111 pisze:mar9 pisze:
Paput cudowne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chwilami mam ochoteszczegolnie dla Rysia
bo mimo obserwacji stalej ,jakos zawiazków skarpetek nie widac
anulka111 pisze:Gucio i Smakusia sa ragdolami,wszystkie ragdole maja niebieskie oczy-Gucio od natury dostal tez strach przed wszystkim-po tygodniu z hakiem juz nie bardzo sie boi wstazki od Kocurro
Reszta kotow morduje ja od pierwszej chwili-Gucio potrzebuje czasu ,by uznac ,ze to nie jest smiertelne niebezpieczenstwo-ale miziakiem jest ponad wszystko
Nadstawia wszystkie czesci ciala do glaskow mnie ,a czesto z desperacji takze innym osobom,tylko nie wolno gwaltownie ruszac reka ,no i nie wolno dotykac łapek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter i 41 gości