Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 23:04 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

:kotek: hop!
Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Pon mar 21, 2011 20:43 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

viewtopic.php?f=13&t=123791 szczytno

dziewczyny w tym wątku jest piekna whiskaska do adopcji. Można dodać ja u Was do tematu? Może tak szybciej znajdzie domek. horacy 7 zna więcej szczegółów. Zdjęcie i jej opis jest w tym wątku u góry(zdjęcie kotki rzecz jasna :lol: ).
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pon mar 21, 2011 21:01 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

alma_uk pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=123791 szczytno

dziewczyny w tym wątku jest piekna whiskaska do adopcji. Można dodać ja u Was do tematu? Może tak szybciej znajdzie domek. horacy 7 zna więcej szczegółów. Zdjęcie i jej opis jest w tym wątku u góry(zdjęcie kotki rzecz jasna :lol: ).

Tutaj zdjęcie wspomnianej koteczki

Obrazek Obrazek

Kotka jest w tej chwili w schronisku w Szczytnie. Jest bardzo proludzka, łasi się, garnie do człowieka. Pilnie potrzeba jej domu zanim się podda... :(
po_prostu_kaska

Post » Śro mar 23, 2011 23:30 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

po_prostu_kaska pisze:

Obrazek Obrazek

Kotka jest w tej chwili w schronisku w Szczytnie. Jest bardzo proludzka, łasi się, garnie do człowieka. Pilnie potrzeba jej domu zanim się podda... :(

Dodałam do pierwszego postu.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Czw mar 24, 2011 20:14 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Witajcie,
Zgłaszam nasz nowy nabytek spod szkoły :1luvu:
Gisele
Odrobaczenie: tak
Szczepienie: nie
Sterylizacja: nie
Kotka koczkowała pod jedną z kieleckich szkół. Dokarmiana przez dzieci ale jednocześnie gnębiona przez inne dzieci. Gisele została zabrana z ulicy w ostatniej chwili, ponieważ kilka dni potem dostała rujkę. Gdyby do tej pory została na ulicy zapewne byłaby już w ciąży. Kotka jest przesympatyczna, mizisata, rozmowna, kolankowa, przylepka. Wszędzie czuje się dobrze, nie stresuje się, jest zrównoważona i raczej spokojna. Koteczka szuka kochającego domku, który nie wystawi ją na ulicę tak jak poprzedni właściciel.
To ewidentnie domowa kotka.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw mar 24, 2011 20:16 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Gisele jest absolutnie piekna !
Ktos musi sie zakochac :1luvu: :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pt mar 25, 2011 23:29 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Dodałam Gisele, cudna jest na tych fotkach :1luvu:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie mar 27, 2011 19:23 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

po_prostu_kaska pisze:

Obrazek Obrazek

Czy możemy prosić o dodanie poniższych zdjęć do postu naszej whiskaski ze Szczytna na początku wątku?

Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto mar 29, 2011 13:25 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Spójrzcie cioteczki, jak Walentynka ma dobrze w nowym domu! viewtopic.php?f=13&t=116401&p=7287843#p7287843

A koniński Wit pojechał do DT u kasi86 :1luvu: Jeśli można zmienić link przy nim: viewtopic.php?f=13&t=117997
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Wto mar 29, 2011 21:20 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

smarti pisze:
smarti pisze:Uwaga-na ogł. o mojej Meli dostałam takiego maila.

"Witam, bardzo proszę uważać na młodego człowieka, który chce kotka. Chłopak ma na imię Paweł, mieszka w bloku na parterze na Bora-Komorowskiego. Oddałam, mu kotkę i jej nie upilnował lub wywalił z domu (lub jego współlokatorzy), bo miauczała czy sama nie wiem o co chodzi!!! Tak czy siak, kot wylądował na podwórku, on mówił, że wiesza ogłoszenia - ale ja go sprawdziłam i nic nie było. Kot cudem trafił do pobliskiego weta.
Podejrzewam, ze będzie chciał innego kota, ale Twój kot może nie mieć tyle szczęścia co ta kotka, która ja oddawałam. "
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro cze 01, 2011 22:28 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Dwa KOTY i PIES :-)

MIGOTYNKA

Od: Pon mar 01, 2010 0:09

Post » Czw cze 02, 2011 12:26 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Niteczka 1 pisze:Witajcie,
Gisele
Kotka koczkowała pod jedną z kieleckich szkół. Dokarmiana przez dzieci ale jednocześnie gnębiona przez inne dzieci. Gisele została zabrana z ulicy w ostatniej chwili, ponieważ kilka dni potem dostała rujkę. Gdyby do tej pory została na ulicy zapewne byłaby już w ciąży. Kotka jest przesympatyczna, mizisata, rozmowna, kolankowa, przylepka. Wszędzie czuje się dobrze, nie stresuje się, jest zrównoważona i raczej spokojna. Koteczka szuka kochającego domku, który nie wystawi ją na ulicę tak jak poprzedni właściciel.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Melduję że panienka już w DS :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Sob cze 04, 2011 19:30 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Niteczka 1 pisze:
Niteczka 1 pisze:Witajcie,
Gisele
Obrazek
Gratuluje, kiciu :1luvu: :ok:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Melduję że panienka już w DS :lol:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie lip 17, 2011 18:10 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

Podrzucę wątek, bo cisza :kotek:
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Nie lip 17, 2011 18:12 Re: Whiskasy - wątek srebrnych kotów jak z reklamy

:)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]