DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 23:46 Re: DT Smarti2- BĄBELKU-bądż zawsze szczęśliwy w nowym domku!!

Ojej!! Własnie czekałam na tę wiadomość - bo mysmy mu wprawdzie Devi już wczoraj przygotowały, ale przecież trzeba było mieć jego opinię - suuuuper!!!! :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:

Teraz smarti masz mało czasu i dużo działania!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon mar 07, 2011 13:48 Re: DT Smarti2- BĄBELKU-bądż zawsze szczęśliwy w nowym domku!!

Dadzą radę - jak w Niemczech nie ma takich obostrzeń jak w Anglii i Irlandii, to spokojnie można to załatwić. Sprawnie ale bez paniki :ok: Dacie radę.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 07, 2011 15:20 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Już wszystko załatwiłam.
Jest czip,szczepienie odrobaczenie proszek uspokajający do samolotu i wieczorem odbieram paszport.
Kicia odlatuje we środę po południu-Pan naprawdę niesamowity-kicia poleci na własnym krzesełku,pan przylatuje po nią specjalnie robiąc sobie przystanek w Wawie w drodze z Dallas do Hamburga..
No i jesteśmy zaproszony na jarmark bożonarodzeniowy w odwiedziny do kici.
Devcia będzie miała 6-cio letniego przyjaciela Żabika-z Palucha.

Czy ktoś ,jeszcze miesiąc temu, mógłby pomyśleć że to brzydkie kaczątko spotka tak wspaniały los najpiekniejszego łabędzia :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Betta dzięki Ci że, jednak zdecydowałaś się ją stamtąd wyciągnąc :D :1luvu:

Teraz pracujemy nad nie mniejszym szczęściem dla Fionki-musi się udać..

I tylko żal że Schrekunio['] nie doczakał..ale na pewno bryka wesoło tam gdzie teraz jest...

Wysłałam PW do Betta i Iburg-mam nadzieję że będą szczęśliwe tak samo jak my..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 07, 2011 15:27 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

smarti a co u Carlito? Jak się chłopak czuje?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon mar 07, 2011 15:30 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

:piwa:
To się nazywa expressowe działanie :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 07, 2011 16:35 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

mokkunia pisze:smarti a co u Carlito? Jak się chłopak czuje?

póki co super :ok: .
przytył-ma piękny apetyt,ma swietny humorek i jest megamiziakiem :kotek: :1luvu:
podczas kroplówek buuuczy a wczoraj zasnął i chrapał-on w ogóle nie wie ze ma kroplówki-wie że kładą go na desce do prasowania,Duży przy nim siada,mizia go, tuli i całuje i tak dobrych 20 min a potem już pora wstawać- bo duży wstaje i podsuwa kiciowi pysznego sparzonego indyczka..już od dawna nie zauważa jak wbijam igłę :piwa: :piwa: :piwa:

jutro bad kontrolne a potem dalsze zalecenia
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 07, 2011 16:37 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

zuch z Carlita :ok: super, że tak współpracuje przy kroplówkach :ok:
i bardzo dobrze, że ma apetyt i przybiera na wadze :)
trzymam kciuki bardzo mocno za jutrzejszą kontrolę :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pon mar 07, 2011 16:46 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

smarti pisze:
mokkunia pisze:smarti a co u Carlito? Jak się chłopak czuje?

póki co super :ok: .
przytył-ma piękny apetyt,ma swietny humorek i jest megamiziakiem :kotek: :1luvu:
podczas kroplówek buuuczy a wczoraj zasnął i chrapał-on w ogóle nie wie ze ma kroplówki-wie że kładą go na desce do prasowania,Duży przy nim siada,mizia go, tuli i całuje i tak dobrych 20 min a potem już pora wstawać- bo duży wstaje i podsuwa kiciowi pysznego sparzonego indyczka..już od dawna nie zauważa jak wbijam igłę :piwa: :piwa: :piwa:

jutro bad kontrolne a potem dalsze zalecenia

żeby się nie przyzwyczaił :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon mar 07, 2011 17:17 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Cieszę sie że dziewczynce sie udało. Mam nadzieje że będa jakieś wiadomości o Devi z nowego domku. Jestem tak przejęta jakby moje dziecko jechało. Poproś Pana o wiadomości i zdjęcia. Oby i Fionce sie udalo znaleźć dobry dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pon mar 07, 2011 17:20 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Ja też jestem przejeta bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ale pan z tego co wiem ma hopla na punkcie Devi więc mam nadzieje, że bedzie już tylko szczęsliwa!
A mizianka jest niesamowita - wczoraj jak leżałam na podłodze, aby pogłaskać Fionkę siedzącą w tyle transporterka, to z zadzrości podgryzała mnie w tyłek :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: i w końcu wgramoliła się na plecy :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon mar 07, 2011 19:58 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

kurcze !!! tak szybko ?! super że ktoś zbzikował na jej punkcie :ryk:

a ja sie martwiłam wysłać koty pociagiem. :oops: wiecie ostatnio sie tak zawiesiłam własnie nad tym co by było gdyby ktoś z zagranicy chciał adoptowac polskiego kota : P a tu taka wiadomosć....
bede czekac z nieciepliwościa kiedy mała zagrzeje nowe mieskzanko w hamburgu :mrgreen:

a jak/gdzie pan znalazł Devunie ?

powiedzcie mi ...fiona dalej przywiera do podłogi i zmyka zaraz po tym jak czuje że juz jej nie dotykacie? bo shina to niestety tak robi : (

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Pon mar 07, 2011 20:04 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

No to widzę z ogromną radością, że Devi już ma błogosławieństwo od Wszystkich zainteresowanych jej losem. Iburg, Betta :1luvu:
Normalnie sama zazdroszczę jej takiego Domu :mrgreen: Niech mi ktoś wytłumaczy, gdzie spotyka się takich facetów, to chyba trzeba być kotem :wink:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Wto mar 08, 2011 0:48 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Bianka nie dla psa kiełasa :mrgreen: I bazując na rozważaniach Gibutkowej, byłabyś skazana tylko na start samolotem ;)

Pan zadzwonił z ogłoszeń na stronie Palucha i tak Devi zyskała :ok: :ok:

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto mar 08, 2011 1:53 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

alareipan pisze:Bianka nie dla psa kiełasa :mrgreen:

No właśnie :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
alareipan - dzięki Ci ze pomyślałas o Devi - jakoś mi szczególnie osobiście w głowie siedzą rybniki :ok:

Marzenia11

Post » Wto mar 08, 2011 19:19 Re: DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Obrazek
kobiety wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Święta
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

[poprzednia][następna]