Kocuria pisze:Beatta_82 pisze:można jeszcze?? jeśli tak to ja bym chciała 2 średniej wielkości z kocimiętką. kolory dowolne.
Proszę o cenę i dane do przelewu (wysyłka pocztą bo do Krakowa daleko)
jasne że możnaśrednie czyli 2x10zł + 5zł wysyłka, jakoś w połowie tygodnia powinnam się odgrzebać spod bieżących zamówień i nadać twoje filcaki
numer konta nadam na pw

. Już się bałam, że komuś na poczcie się spodobały
nie niszczą, zazwyczaj doręczają w ciągu doby, wszystko załatwia się internetem + onymi maszynkami porozmieszczanymi w dużych miastach. super sprawa!
Beatta_82 pisze:Kocurio dostałam przesyłkę. Koty oszalały z radości. Najpierw Boluś zaczął wylizywać kopertę. A później razem z Mućką złapały po kulce na pazurki i zaczęło się ocieranie i przymilanie. Zabawę mają przednią.
Dziękuje
Beatta_82 pisze:a filmik może być??

Pasibrzucha pisze:To ja bym sobie taką zamówiła, jeśli można - jak najmocniej kozłkowaO podobnych parametrach, co poprzednia. Oczywiście za nową zapłacę, niezależnie od tej poprzedniej (nawiasem mówiąc, jeśli tamta jeszcze istnieje, to bym ją wzięła, a jeśli nie, to nic nie szkodzi) Taka jestem, widzisz, bezzznadziejnie niezdecydowana

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości