Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 16:38 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

ok,dziś miałam "za duzo kicia"'-...zapomniałam o Edisi :oops:
jutro zapytam o te testy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 07, 2011 17:05 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

A ja uwielbiam latac samolotem (zwłaszcza gdy startuje).

Co do piłeczek ....to byl chytry plan żeby miec pretekst i z wizytą się wprosić :twisted: .... żartuję.
P.S za kwiaty się nie dziękuje tfu tfu

Biala kicha krwią 8O wczoraj nie zauważylam. Wyglaszcz piekną.
Imie ,,,,nic sensownego nie przychodzi mi do głowy - Lenka dla białej, Buba dla niebieskiej ???

Fotek nie robilam (choć aparat miałam) ale taka lekko zszokowana chodziłam, przezyłam te kicie...

Trzymamy :ok: :ok: :ok: za Devi i jej nowy domek

Co do radiestetki ...nauczyłam się, że pierwsze wrażenie jest zazwyczaj najtrafniejsze więc podzielam obawy Marzeni i Melci bym jej nie dała.
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon mar 07, 2011 17:07 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Poza tym radiestetka to nie Bąbel, żeby próbować z trudną miłością.... :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon mar 07, 2011 17:13 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

A ja uważam, że warto pójść na przedadopcyjną i się przekonać naocznie. Może ona tylko zakręcona?

Smarti pisze:Sz.Kocie-jak łapanka?
czy pamiętałaś o tel do pana?

Zapomniałam oczywiście :/ Przypomnij, pan chciał młodego do dokocenia?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 07, 2011 17:18 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Szalony Kot pisze:A ja uważam, że warto pójść na przedadopcyjną i się przekonać naocznie. Może ona tylko zakręcona?

Smarti pisze:Sz.Kocie-jak łapanka?
czy pamiętałaś o tel do pana?

Zapomniałam oczywiście :/ Przypomnij, pan chciał młodego do dokocenia?

nie,to mnie się porabało-przeciez to była pani co chciała kotka do dwóch piesków! :oops:

ok-będę Was (?) umawiała na wizytę,ok?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon mar 07, 2011 17:37 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Cześć Kochani! :)
Ale fajne wieści :ok: :1luvu:
Devi na pewno będzie miała świetny domek :)

A nowoprzybyłe kociaczki też z pewnością szybko staną na nogi.
W końcu Smarti jest Aniołka - jak Lucy z Rancza :)

Co do latania, to ja przed pierwszym lotem miałam koszmary senne.
I modliłam się, żeby mi Bozia pozwoliła jeszcze zobaczyć tę moją Irlandię wyśnioną.
A potem ... potem pokochałam latanie - i też uwielbiam przede wszystkim start, jak Edytka :)
Oczywiście, lekka adrenalinka jest, nie powiem, ale wychodzę z założenia, że co ma być, będzie.
A ponieważ boję się jeździć samochodem w trasy, ze względu na poziom piractwa drogowego, zastanawiałam się kiedyś, który strach jest większy. I stwierdziłam, że wolałabym lecieć na Antypody, niż jechać samochodem do Warszawy.
Tak więc, nie bój się Gibutku - do odważnych świat należy :ok:

Marzenia, przepis na sałatkę plissss :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 07, 2011 17:38 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Przepis dam, ale podobno w moim wykonaniu smakuje najlepiej :D

Przypomniało mi się, aby umieścić tu zaktualizowaną listę pierogową :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon mar 07, 2011 17:42 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Szalony Kot pisze:Was w sensie kogo? :mrgreen:

I przekazuję numer :)

Was w sensie najbardziej krytyczne sprawdzaczki domków-czyli Ciebie i Marzenię na przykład 8) 8)

ale rzeczywiście dotad zawsze idę z domkami za pierwszym wrażeniem-dlatego nawet czasem nie rozmawiam mimo ze domek wyglada ok ale ja go nie czuję..-aleteraz wydawało mi się że z Melą jest presja-że tak długo czeka wiec zaczęłam myśleć czy się nie "zmusić" i przestać do radiestetki uprzedzać..ale pierwsze,drugie i wczorajsze wrażenie mam absolutnie negatywne-mimo ze domkowi niby nic zarzucić nie mozna.

Jesli Kocie zgodzisz się zrobić Meli jeszcze raz ogłoszenia-(tylko teraz to chyba dopiero po sterylce :?: )
-to jesli z tych ogł. nikt nowy,nieoczekiwanie fajny nie zadzwoni to zrobię Meli sterylkę (...tak na miejscu :piwa: ) i wtedy poproszę Cię o drugie ogłoszenia :roll: :D

Czy Efa Oil nadawałby się dla Edisi na ten łupiez?jak myślicie?
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 17:52 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

Post » Pon mar 07, 2011 17:43 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Marzenia11 pisze:Przepis dam, ale podobno w moim wykonaniu smakuje najlepiej :D

Przypomniało mi się, aby umieścić tu zaktualizowaną listę pierogową :wink:

Czekam więc :mrgreen:

Erin

Post » Pon mar 07, 2011 17:44 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Mogę siem zgodzić, ale nie wiem czy Sz. Kot nie obawia się śmierci z powodu zagadania... :?: :roll:

Marzenia11

Post » Pon mar 07, 2011 17:49 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Marzenia, dawaj przepis, bo pierogów nie dostaniesz! :mrgreen:

Erin

Post » Pon mar 07, 2011 17:54 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

Marzenia11 pisze:Mogę siem zgodzić, ale nie wiem czy Sz. Kot nie obawia się śmierci z powodu zagadania... :?: :roll:

No, mogę pójść do radiestetki :>

I ogłoszenia nowe po sterylce też mogę zrobić :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon mar 07, 2011 17:59 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

to zobaczymy co radiestetka wymyśli..
bo wiecie że wczorajszy tel."wcale nie znaczył ze jest zdecydowana na Melę -na razie się zastanawia :roll: "-tak na prawdę to teraz jak sobie te słowa przypomniałam-ona przy każdej rozmowie tak zaznacza-to czuję się tymi słowami osobiście dotknieta-przeciez Mela to taka słodka mizianka :kotek: :1luvu:

właśnie zrobiłam sobie kawkę i zjem ciasteczko od Edytki :catmilk:

smarti

Post » Pon mar 07, 2011 19:23 Re: Kicie u Smarti 3 -czy Devi poleci business class?

smarti pisze:to zobaczymy co radiestetka wymyśli..
bo wiecie że wczorajszy tel."wcale nie znaczył ze jest zdecydowana na Melę -na razie się zastanawia :roll: "-tak na prawdę to teraz jak sobie te słowa przypomniałam-ona przy każdej rozmowie tak zaznacza-to czuję się tymi słowami osobiście dotknieta-przeciez Mela to taka słodka mizianka :kotek: :1luvu:

takich słów to można używac jak wybiera się mebel a nie w przypadku istotki do kochania
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]