Już wszystko załatwiłam.
Jest czip,szczepienie odrobaczenie proszek uspokajający do samolotu i wieczorem odbieram paszport.
Kicia odlatuje we środę po południu-Pan naprawdę niesamowity-pan przylatuje po nią specjalnie robiąc sobie przystanek w Wawie w drodze z Dallas do Hamburga..Już teraz buja się po świecie z transporterkiem
No i jesteśmy zaproszone z alareipan na jarmark bożonarodzeniowy w odwiedziny do kici.
Devcia będzie miała 6-cio letniego przyjaciela Żabika..
Waży z moim transporterkiem 4,7kg więc poleci z panem a nie wluku-(do luku bym jej nie dała)
Czy ktoś ,jeszcze miesiąc temu, mógłby pomyśleć że to brzydkie kaczątko spotka tak wspaniały los najpiekniejszego łabędzia
Betta dzięki Ci że, jednak zdecydowałaś się ją stamtąd wyciągnąc
Teraz pracujemy nad nie mniejszym szczęściem dla Fionki-musi się udać..
I tylko żal że Schrekunio['] nie doczakał..ale na pewno bryka wesoło tam gdzie teraz jest...
Wysłałam PW do Betta i Iburg-mam nadzieję że będą szczęśliwe tak samo jak my..
Gibutku-ja też na żywca nie wsiadam-musze się mocno znieczulic i na dalszych trasach to jest poważny problem-jak tu być znieczuloną, cały czas w odpowiednim stopniu, przez np 15-20 godz..

dlatego mam problem z wyjazdami i tym samym koty na tym zyskują..
Gibutku-a kiedy Ty wyjeżdżasz?
Z nowych paluszków:
Trusia-najbardziej chora-ja jej daję zastrzyki jutro i pojutrze a potem kontrola i dalsze zastrzyki,
Biało-ruda-dostała m.in.coś wzmacniającego nacz.krw. bo kicha krwią-pojutrze znowu do weta
Blue czyli Blusia-najleżej chora-zastrzyk jutro a potem zobaczymy.
Wszystkie trzy są urocze,łagodne i miziaste-tylko Trusia potrzebuje jeszcze osmielenia.
Dziesiejszy koszt weta:
razem 288zł,z czego Devi -213złNie wiem kto wczoraj robił fotki ale bardzo,bardzo prosze o wstawienie ich.
proszę też o imię dla rudej-jest przesliczna,cała biała,niespełna roczna i ma tylko cały rudy ogonek i kilka rudych kropek na makówce
Sz.Kocie-jak łapanka?
czy pamiętałaś o tel do pana?
Edytko-dziękuję bardzo jeszcze raz za pyszne żarełko dla ludzia i zwierza

i za piękny storczyk. Moje właśnie przekwitaja to teraz ten od Ciebie bedzie słuzył do sesji foto z kiciami(na to się dobrze domki "łapią"

bo kot od razu wygląda luksusowo

)

Ola zapomniała piłeczek dla Laluni i Frania
marzenia-dziąki za pyszną sałatkę-reszta poszła na śniadanko

Jus-kiedy przejeżdzasz następny raz?