Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 14:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Gratuluję.
Nawet nie Marysi, o bana dla której pozwoliłam sobie zawnioskować na zasdzie wzajemności, ale przede wszystkim Administracji tego forum gratuluję tak granitowo pewnego zaufania jakim obdarza tę użytkowniczkę.
Otóż opierając się na dydrdymałam przez nią głoszonych Administracja wlepiła mi bana nie fatygując się nawet aby posprawdzać zasadność tego, co MariaD napisała na mój temat.
Prosze Administrację teraz wespół z tą użytkowniczką o przedstawienie dowodów na łamanie przeze mnie netykiety, za co otrzymałam bana.

magaaaa*

Od: Pon mar 07, 2011 14:03

Post » Pon mar 07, 2011 14:17 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek poprosiła o wskazanie źródła, skąd został zaczerpnięty jej numer telefonu. Użyłam forumowej, legalnej 8) wyszukiwarki i znalazłam.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon mar 07, 2011 14:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Pon mar 07, 2011 14:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:
Marcelibu pisze:Nie siedzę w głowie Casicy - więc piszę od siebie: ja nie widzę agresji - widzę spokojny, nawet monotonny ton, do bólu asertywny, do bólu upierdliwy, ale w sensie pozytwnym, który ma coś na celu. I na pewno nie jest nim wstawianie aniołeczków, serduszek i uszczęśliwionych emotek w wątku o azylu dla kotów. Ale to nie wątek o Casicy, tylko o kotach w azylu mirki_t.

O. Jaka ładna laurka.
To nic, że bez aniołków i serduszek. casica na pewno doceni. :mrgreen:

Taka moja ocena (też beznamiętna, jeżeli w to dasz radę uwierzyć) - choć wiem, że nie po Twojej myśli.
Gdy się zmienisz - na lepsze - też taką ode mnie dostaniesz. Ale jeszcze dłuuuga droga przed Tobą :mrgreen: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon mar 07, 2011 14:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Zaczekamy na odpwiedź moda o ile ktoś odpowie. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=5&t=125089

mrr pisze:Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.

Mrr wskaż mi zapis, który wymaga od użytkownika forum sprawdzania ogólnej dostępności informacji zawartych w poście innego użytkowika przed ich cytowaniem.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon mar 07, 2011 14:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:Jek poprosiła o wskazanie źródła, skąd został zaczerpnięty jej numer telefonu. Użyłam forumowej, legalnej 8) wyszukiwarki i znalazłam.

Prosiłam o link do moich wypowiedzi cytowanych przez Jamagda. Wyraziłam się chyba niezbyt jasno. Mój "błąd" że podałam jako "forumowa świeżynka" numer przy pierwszej adopcji.

Jamagda - proszę o link do cytatów

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Pon mar 07, 2011 14:27 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mrr pisze:Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.

To prawda, magaaaa źle zrobiła cytując post Jamagda.
Natomiast nie jest prawdą, że wykorzystała informacje o Jek niedostępne na forum.
Tutaj są pełne wypowiedzi Jek:
viewtopic.php?p=3781493#p3781493

Edit: dla tych, którym nie chce się zaglądać w linki:
Jek pisze:Zawsze mogę spróbować pomóc w kwestiach prawnych - np. sformułować pismo w języku oficjalno urzędowym z masą paragrafów it. Jakby trzeba było coś takiego - czasem to niezły straszak, to tylko dajcie znać. W okolicach Olsztyna zawsze służę transportem. A na pseudohandlarzy jest jeszcze jeden straszak - skarbówka. Czy ktoś tego próbował? Przecież to normalne transakcje kupna sprzedaży, ew. umowy cywilnoprawne. a oni chętnie kontrolują! I oczywiście sanepid - warunki, itp. Mogę posprawdzać to i owo w tych kwestiach - tylko napiszcie czy warto, bo jako nowicjusz nie umiem ocenić, a to kilka godzin pracy.
A może ktoś odwiedzi bazarek dla puchatków? Linka zamieściłam już w niedzielę. Cała kasa na fundusz. Jakby co dane ma Serniczek
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon mar 07, 2011 14:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Zaczekamy na odpwiedź moda o ile ktoś odpowie. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=5&t=125089

Moje gratulacje.

Mrr wskaż mi zapis, który wymaga od użytkownika forum sprawdzania ogólnej dostępności informacji zawartych w poście innego użytkowika przed ich cytowaniem.

Tu masz rację.

Ale fakt zacytowania danych osobowych z PW uważam za skandaliczny.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon mar 07, 2011 14:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek-co za klasa,co za wyszukane metody propagowania praworządności.
To co robicie,to już jakiś chory obłęd!
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 14:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

vega013 pisze:...

Zgadzam się z tym, jednak nie jest to powód do zbanowania. Upomnienie jak najbardziej, zmiana treści postów przez moda, ale ban? Casica i inne wredoty mogą jednak pisać, że ktoś żyje z datków na koty nie przedstawiając na to dowodów. Pamiętny post, który napisała Femka jakoś nie zakończył się banem.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

vega013 pisze:
mirka_t pisze:Zaczekamy na odpwiedź moda o ile ktoś odpowie. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=5&t=125089

Moje gratulacje.

Tu masz rację.

A skąd ona cytując mogła wiedzieć, że to było PW?!
Dostać bana za cytowanie czyjejś wypowiedzi gdzie było coś co być nie powinno jest już chore :?
Niedługo na forum trzeba będzie przemykać na paluszkach byle nie wejść w drogę "tym lepszym" co mogą szufladkować ludzi wedle własnego widzimisię.

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pon mar 07, 2011 14:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A może ten ban to nie był tylko za cytat z danymi osobowymi? Może to była ta kropla, która przelała czarę? :roll:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon mar 07, 2011 14:35 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

magaaa wiedziała co cytuje i że jest to wiadomość z pw. Pisałam o tym ja, cytowała mój post Marcelibu. Przed jej cytatem.

Niestety, nie można tlumaczyć jej postepowania nieznajomością cytowanego tekstu i jego dostępności lub nie na forum.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 07, 2011 14:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A jeśli Ciebie i marcelibu ma w ignorwanych. :twisted:

Lubie się z tym modem? 8)
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 14:38 przez mirka_t, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon mar 07, 2011 14:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
vega013 pisze:...

Zgadzam się z tym, jednak nie jest to powód do zbanowania. Upomnienie jak najbardziej, zmiana treści postów przez moda, ale ban? Casica i inne wredoty mogą jednak pisać, że ktoś żyje z datków na koty nie przedstawiając na to dowodów. Pamiętny post, który napisała Femka jakoś nie zakończył się banem.

Trzeba było zaraportować... Modzi nie przeglądają wszystkich wątków. Niczyje dane osobowe nie powinny być ujawniane, niezależnie od tego, czy jest afera, czy nie i kto stoi z której strony. Sprawą podania danych osobowych regulamin został przekroczony ewidentnie. Co do obelg, czy świństw - zawsze można mieć inne zdanie, bo każdy mierzy swoją miarą. Tu sprawa była (moim zdaniem) jednoznaczna i trzeba było zareagować.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

[poprzednia][następna]