alessandra pisze:kotika, bardzo prosze o pomoc, pogubiłam sie troche, bo u Ciebie tyle tych wyjatkowych futerek![]()
w klubie slepaczków na liscie obecnie do wsparcia sa Fanszetka i Smoczek, w czerwcu klub przyznał wsparcie dla dwóch kotków, którymi sie zaopiekowałas , w tym czasie był chyba Angelo i Raszid?-ale nie mamy ich imion w pzrelewie i nie mozemy dojśc dla jakich było wsparcie, nie chielibyśmy, aby któryś ślepaczek nie otrzymał wsparcia, z drugiej strony wsparcie jest jednorazowe dla jednego kotka,wiec wiadomo... Czy mogłabyś pomóc w rozwiazaniu tej zagadki? jesli któres futro slepinkowe nie dostało wsparcia, dopiszemy je na liscie, ale bez Twojej pomocy , nijak nie damy rady dociec prawdy, dziekuje -kciuki za zdrowie dla kotków od całego klubu ślepaczków
W czerwcu z klubu ślepaczków pomoc otrzymał Angelek i jego brat Zioblik, który niestety odszedł (chyba nie ma go w waszym kąciku pamięci), a w sierpniu Raszid.
Smoczka i Fanszetki nie zgłaszałam, bo myślałam, że sobie poradzę, ale póżniejsze długie i bardzo ciężkie choroby kilku kociąt, zupełnie wyczerpały wszystkie zasoby, dlatego pomoc jest nam bardzo potrzebna.
Pomoc przydałaby sie także w szukaniu domów.