Satyr77 pisze:Tak właściwie to ja chciałem powiedzieć, że mamy już potwierdzenia na Kościan i połowicznie potwierdzony Zgierz
Doszły mnie słuchy, że i plany są z tym związane
No a ja zaczynam się zastanawiać ile krat browarów brać jako balast
Dobry wieczór.
kiche_wilczyca zapewne pracę piszę. Kochana powiedz mi, gdzie będzie można to wypracowanie przeczytać?
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Zapisałam się na kurs korespondencyjny o wiedzy o zachowaniach kotów. I co miesiąc muszę pisać prace zaliczeniowe. Teraz mam dwie, jedną już skończyłam, tylko jeszcze poprawki kosmetyczne i druga - to właśnie ta, nad którą się męczę. Chwilowo mam 449 słów
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność...