Kocia Familia z Konca Swiata. Jest nas piętnascie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 11:18 Re: Kicia.Yoda szuka domu! str 10!

kussad pisze:Kiciu gdzie mieszkacie - czy daleko od trzęsienia ziemi i jesteście bezpieczni?

My mieszkamy pod Santiago de Chile i to trzesienie, ktore bylo w Nowej Zelandii, pfi, tez mi trzesienie :mrgreen: nawet nas w lapy nie pogilalo. Te, ktore przezylam rok temu, o to bylo trzesienie, Moja Ukochana Mapla mowil, ze bylo najwieksze czy najsilniejsze (nie pamietam) na swiecie.

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Śro mar 02, 2011 11:19 Re: Kicia.Yoda szuka domu! str 10!

Hanulka pisze:cześć Yoda :!: teraz możemy pomóc radomszczakom jeszcze inaczej!!!

Nominujemy na Kobietę Roku w Radomsku - andzelikę1952 - prosimy o pozytywy i komentarze !!!

tutaj link :)

http://www.radomsko24.pl/m/articles/view/Wybierz-Wplywowa-Kobiete-Roku

Pozytywujemy jak najbardziej :)

Kicia.Yoda

Post » Śro mar 02, 2011 11:26 Re: Kicia.Yoda szuka domu! str 10!

Kicia.Yoda pisze: chilijski kot szukajacy domu na polskim kocim forum

No właśnie :mrgreen:
Kicia.Yoda pisze:chwilowo nie szukam domu dla siebie, tu mi nawet dobrze

:ok:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Czw mar 03, 2011 14:49 Re: Kicia.Yoda szuka domu! str 10!

Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw mar 03, 2011 16:11 Re: Kicia.Yoda szuka domu! str 10!

Zadnych paczusiow :) ewentulanie faworka :mrgreen:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pt mar 04, 2011 21:32 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Jest choroba :(

Choroba nie dotyczy Kici, ale pocieszcie:

viewtopic.php?f=1&t=124993

kociamysza

Post » Pt mar 04, 2011 21:52 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Jest choroba :(

kociamysza pisze:Choroba nie dotyczy Kici, ale pocieszcie:

viewtopic.php?f=1&t=124993

staramy się... żeby było dobrze!!!! :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Sob mar 05, 2011 20:15 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Jest choroba :(

przykro nam Kiciu....
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon mar 07, 2011 3:00 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Gapcio za TM

Nie ma Gapcia.Widzialam jak Malpa Marysia zabiera go, glaska, tuli i tlumczy ze bedzie dobrze. Ja tez mu to mowilam, bo przeciez jak sie wyjezdza z domu samochodem to sie i wraca.A u lekarza nie jest tak zle. Gapcio jednak nie wrocil. Moja Ukochana Malpa tlumaczyl mi co sie z Gapciem stalo, ale i tak go szukalam. Bo on fajny byl i sie mnie nie bal, tak jak te inne mieczaki co to nawet dobrze na nich syknac nie mozna a juz ogony podkulaja i tyle ich widzieli. A ja przeciez tylko sie pobawic sie, bo czasami sie nudze. No ile mozna polowac?

Obrazek

Gapciu, bede o tobie pamietac moj bracie
Ostatnio edytowano Śro mar 09, 2011 3:58 przez Kicia.Yoda, łącznie edytowano 1 raz

Kicia.Yoda

Post » Pon mar 07, 2011 9:33 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Gapcio za TM

Bardzo mi przykro Kiciu :( Odezwałam się w nocy tylko u Gapcia [*]
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon mar 07, 2011 9:46 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Gapcio za TM

Kociamysza, Kicia.Yoda, łączymy się z wami w smutku,
Kicia Krakowianka i jej Duża :cry:

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Wto mar 08, 2011 12:35 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Gapcio za TM

Bardzo proszę o POMOC :1luvu:

Głosowanie na Wpływowe Kobiety Radomska - Zagłosuj na andzelikę1952 - Andżelinę Chodorek :1luvu:

Głosowanie trwa do 15 marca do 23.59!

Instrukcja:

1. Wejdź w link: http://www.radomsko24.pl/m/articles/vie ... biete-Roku
2. Wejdź na aktywny napis i KLIKNIJ: ZAGŁOSUJ NA WPŁYWOWĄ KOBIETĘ RADOMSKA
2. Wybierz zdjęcie radomszczanki, którą uważasz za najbardziej wpływową - BARDZO PROSIMY O GŁOSY na ANDŻELINĘ CHODOREK
3. a następnie kliknij przycisk "OK"!

4. Zachęć Rodzinę, Przyjaciół i Znajomych, aby głosowali na andzelikę1952 :ok:

BARDZO DZIĘKUJĘ !!!
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro mar 09, 2011 3:48 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Gapcio za TM

Kicia.Yoda jako rasowa kobieta i dodatkowo panna na hektarach ma abszyfikantow. Kilku :) Jeden spiewa serenady na tarasie, w srodku nocy najczesciej, inny podrzuca co jakis czas prezenty, dwa razy byl to ptak a ostatnio calkiem dorodny szczur. Bywa tez szkodnik nad szkodniki, uszczupla stado kroliczkow Kici, a tego Kicia nie toleruje. Ona zreszta w ogole nie toleruje absztyfikantow. Raz mialam przyjemnosc widziec i slyszec jak potraktowala pewnego calkiem przystojnego, stalowoniebieskiego osobnika. Jej okrzyk sp...j byl na tyle wymowny, ze kawaler wiele sie nie zastanawiajac obral szybkosc nadswietlna by zejsc ze wzroku Kici.Yody.

Niektorych widzimy tylko przelotem, niektorych mamy uwiecznionych na fotach, slabej najczesciej jakosci, bo i swiatlo bywa kiepskie i odleglosc duza a aparatem za pare tysiecy ziela MD nie dysponuje.

I tak:

ksywa Macho, kawal dorodnego kota jak widac i swietny mysliwy

Obrazek

Obrazek

Obrazek

tak, tak w pysku trzyma zdobycz, krolika lub zajaca (do konca nie wiemy co tam Kicia pod quillay'em hoduje), najwyrazniej traktujac stadko Kici jak spizarnie.

Podejrzewamy, ze prezenty sa jego dzielem, gdyz zarowno Gapcio (*) jak i d'artagnan to nie typy mysliwych.

Jak dotad spotkanie oko w oko bylo bylo tylko jedno. Musialo byc brzemienne w spojrzenia gdyz Macho nawet w miare dostojnie polazl w krzaki a Kicia z poczuciem dobrze spelnionego obowiazku zalegla w trawie.

ksywa D'artagnan

Obrazek

Obrazek

to nowy wielbiciel widywany od jakis dwoch miesiecy. Cfffaaniaczek, ciekawski swiata, trefnis jak sie patrzy. Mlodzian najwyrazniej. Ma swoja trase i z niej nie zbacza. No chyba, ze nagle zostanie zaskoczony przez Waleczna Amazonke wylaniajaca sie z trawy w bojowym rynsztunku. Wtedy nie wazne gdzie, wazne jak szybko zniknac w krzakach.

kociamysza

Post » Śro mar 09, 2011 9:30 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Absztyfikanci str 11

Ale ładne te chilijskie koty ... przystojniaki :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Śro mar 09, 2011 11:57 Re: Kicia.Yoda zywot kota szczesliwego. Absztyfikanci str 11

Willow_ pisze:Ale ładne te chilijskie koty ... przystojniaki :ok:

Latynosi... Antonio Banderas i te klimaty :mrgreen:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]