Tymczasy u horacy7. Długowłosy Lord na wydaniu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 14:47 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Mi kiedyś oddali psa po pół roku 8O ,czasami brak mi słów.
Zosieńko trzymaj się dziewczynko,znajdziemy ci lepszy domek.

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob mar 05, 2011 19:16 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Zosia jest zestresowana nową sytuacją ona bardzo chce być z człowiekiem a nie w piwnicy.Nadstawia się do głaskania i patrzy w oczy.Nie rozumie co się stało ,na razie nie je. :cry:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie mar 06, 2011 0:55 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Zosiu, wytrzymaj, znajdziemy Ci dom :ok:
Czy Zosia będzie kotką, która pojedzie do seji jak znajdziemy transport?
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 06, 2011 7:51 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Kasiu tak niech jedzie Zosia ,dla niej to większa szansa.Ja boję się z kolei ,że przywiąże się do niej zbyt mocno. :ok:

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 10:50 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Zosia pokazała dzisiaj koci pazur ,poszłam do nich do piwnicy nakarmić ,pogłaskać i posprzątać.Zosia uznała ,że nie wolno mi głaskać innych kotów i pacnęła Pinki która jest najbardziej delikatna.Zosia chodziła za mną i w końcu wzięłam ją do mieszkania do moich kotów ,na które teraz warczy .Ona koniecznie potrzebuje towarzystwa człowieka przez dwa tygodnie była jedynaczka i nie bardzo chce się człowiekiem dzielić z innymi kotami,zaraz ją tu trochę ustawimy. :lol: Poznała swoje miejsce które zajmowała w mieszkaniu i leży sobie,w domu zaczęła jeść. :ok:

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 11:37 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :D

sebow

Od: Pon kwi 26, 2010 12:35

Post » Nie mar 06, 2011 15:54 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Zosia bardzo broniła się w trakcie podawania tabletki na robaki i darła się jakbym ja ze skóry obdzierała,moja przygarnięta w tamtym roku koteczka wybiegła z pokoju i rzuciła się na mnie z pazurami.Mam całe nogi nieźle pokiereszowane i "nie lubię dzisiaj kocic". :roll: :roll: :roll: Moje kocury nigdy się nie rzucają z pazurami ,a Śnieżynka jest jedyna w swoim rodzaju kiedyś rzuciła się na psa kiedy ja nadepnęłam kotu na ogon.Poza takimi sytuacjami kocha mnie ogromnie i dlatego została u mnie bo do adopcji to nie wiem czy się nadaje bo zołzą prawdziwą jest.Szkoda ,że mnie nie broni tylko kotów których na co dzień nie lubi.

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 18:43 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Z Zosią dzieje się coś niedobrego ,nie wiem co działo się z nią przez te dwa tygodnie.Zosia boi się dotykania ,cały dzień spędziła u syna w pokoju na parapecie.Sierść wypada jej garściami ,chciałam jej teraz niedawno zrobić zastrzyk koleżanka chciała ja przytrzymać kotka dostała szału i to nie z powodu zastrzyku tylko jak chciałyśmy ja troszkę unieruchomić.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam ,jest przerażona i zaczęła unikać ludzi.Martwi mnie jej zachowanie bardzo. :cry:

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 18:50 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

horacy 7 pisze:Z Zosią dzieje się coś niedobrego ,nie wiem co działo się z nią przez te dwa tygodnie.Zosia boi się dotykania ,cały dzień spędziła u syna w pokoju na parapecie.Sierść wypada jej garściami ,chciałam jej teraz niedawno zrobić zastrzyk koleżanka chciała ja przytrzymać kotka dostała szału i to nie z powodu zastrzyku tylko jak chciałyśmy ja troszkę unieruchomić.Czegoś takiego jeszcze nie widziałam ,jest przerażona i zaczęła unikać ludzi.Martwi mnie jej zachowanie bardzo. :cry:

może to kocia depresja :? cieszyłam się,że miała domek,jedakn przedwczesna to była radosc :( jesooo jak ja piszę :oops: nie po polsku :oops:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 06, 2011 20:25 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Depresja to na pewno ,tylko martwi mnie ten strach przed dotykaniem ,przedtem to uwielbiała a teraz się boi czy ktoś jej nie skrzywdzi.Bacznie obserwuje każdy mój ruch w kuchni z pokoju dzieci i nie podchodzi ,jeść poszła jak wyszłam z psem na spacer.

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 20:27 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

horacy 7 pisze:Depresja to na pewno ,tylko martwi mnie ten strach przed dotykaniem ,przedtem to uwielbiała a teraz się boi czy ktoś jej nie skrzywdzi.Bacznie obserwuje każdy mój ruch w kuchni z pokoju dzieci i nie podchodzi ,jeść poszła jak wyszłam z psem na spacer.

daj jej pare dni i obserwuj ,byc moze jest obrazona za tablety na robale :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 06, 2011 20:41 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Tak zrobię. :oops:

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 20:45 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

Tak sobie myślę o transporcie dla Zosi do Gdańska, może ktoś tam studiuje ze Szczytna albo Olsztyna, bo do Olsztyna to nie jest problem zawieźć,

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Pon mar 07, 2011 11:08 Re: Zosia - szylkretka, która szuka swoich Dużych

:ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon mar 07, 2011 11:46 Re: Zosia - jest DT - pilnie transport Szczytno/Olsztyn - Gdańsk

Zmieniłam tytuł.

Tak mi jej szkoda :( Biedna myślała, że już jest w domu... :(
po_prostu_kaska

[poprzednia][następna]